Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Religie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123135294
Botoşani: Curat politic, dar umflaţi firma lui Diaconu!

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: XXX
Remarcabila grija dvs.pentru veniturile Primariei si pentru locurile de munca din oras.Veniturile ca veniturile,locurile de munca,ca locurile de munca,dar unde o sa activeze Nelutu,cand nu va mai fi Director la Termica?
Autor: ion
Va face poze pe centura...
Autor: Viitor şomer
Probabil că cei doi comentatori de mai sus sunt bughetari şi au leafa aSigurată şi fără prea multă muncă. Pe ei nu-i interesează soarta celor cinsi salariaţi care au de întreţinut o familie. Iar tolomacul de Portariuc, care a jumulit pe fraierii de ţăsani de la Vlăsâneşti şi s-a îmbogăţit, o face acuma pe deşteptul. Tare îmi este teamă că după ce USL va scoate pragul minim la rerendum, primul demis va fi Portariuc.
Autor: Bravo şomer
Ai gândit bine şomer. Să dispară pragul de la referendum şi vom curăţa judeţul de bandiţi ca Ţurcanu şi primarii corupţi, toţi ai USL.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog