Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu

1 EURO = 4.6485 lei
1 USD = 4.0861 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 65263044
Botoşani: Şefii de asociaţii nu mai vor să fie fraieriţi de Nova Apaserv

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: botosanean
Vor sa recupereze pierderile si nu stiu cum sa ne mai jecmaneasca..asta vor.
Autor: ABAC
Chiar ne cred proşti. Bine, încarcă factura când nu sunt citite corect repartitoarele dar de ce nu ştornează în luna când se citesc corect toate repartit.?Când sunăm la dispecerat să anunţ o conductă spartă pe stradă ni se spune să sunăm la alt telefon, pe care salariatul cu care suntem în contact nu-l cunoaşte! sau ni se spune, răstit, că se cunoaşte deranjamentul şi va veni o echipă. Păcat de dl.Romanovchi, ştiu că are o educaţie sănătoasă dar cred că nu-i poate educa, chiar prin exemplul propriu, şi salariaţii.

Autor: ABAC
Chiar ne cred proşti. Încărcaţi factura când nu sunt citite repartitoarele dar de ce nu ştornează în luna când se citesc corect toate repartit.?Când anunţ o conductă spartă pe stradă ni se spune să sunăm la alt telefon, pe care salariatul cu care suntem în contact nu-l cunoaşte! sau ni se spune, răstit, că se cunoaşte deranjamentul şi va veni o echipă. Păcat de dl.Romanovchi, ştiu că are o educaţie sănătoasă.

Fraţilor, reduceţi nr. de birocraţi, celor care rămân faceţi-le fişa postului în fun&

Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă

Contact: [email protected]
Telefon: 0745 544 745

Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!