Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Sănătate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Religie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 68900374
Botoşani: Duel Ţurcanu –Portariuc de la pierderile Nova Apaserv

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: botosanean
Ati spus ca apa se opreste 3 zile si curge de asta noapte...Ne-ati obligat sa ne facem provizii mai mari numai ca sa mai incasati voi la facturare??? Asta nu se cheama nesimtire si minciuna??? Mai da nu va ia dracul o data pe toti sa scapam de voi...Vreti sa recuperati pierderile de la consumatorii casnici ptr. ceea ce-a facut fostul director...Vi se pare normal? Si mai spuneti ca vreti sa le fie bine botosanenilor,aiurea,santeti niste mincinosi.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă