Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 79910248
Modern Calor între Drelciuc şi Bosovici

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Maria Caldura
Mi se pare ceva de poveste sa fie numit Bosovici director.De poveste de groaza. E respectuos, e civilizat dl.Bosovici,dar... E PARALEL CU TOT CE INSEAMNA TERMIE SI MANAGEMENT! E bine pe postul lui actual de dispecer sef tura- si asa e cam mare palaria pentru el.Sa fim seriosi,nu ne jucam cu soarta populatiei si a angajatilor Modern C. iar cat priveste pe dl.Drelciuc Simion, as ruga pt.dl. Portariuc - care e cam tanar - sa-si aminteasca cum a condus Drelciuc cand era la ELECTROCONTACT.
Autor: Mariana Tuf.
Cel mai nimerit OM care sa conduca Modern Calor ar fi DOAMNA ADRIANA ZAICEANU - actual director din cadrul Primariei mun.Botosani. Cunoaste bine si activitatea si personalul(mai ales pt.Miler Mihai - fost director al CET Botosani)care acum a aterizat de vreun anisor iar in ograda Modern Calor.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă