Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Cultură
Infracţiuni
Economic
Editorial
Alune americane
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Important
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 77873185
Botoşani: Baronul de Vlăsâneşti

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: titel
Eu cred ca dreptatea este de partea celor multi si sa aiba grija primarasul ca uneori,sau de cele mai multe ori,cu ce mana dai tot cu aceea vei primi si e pacat pentru ca e tanar si mai este timp de o schimbare de atitudine in comportamentul sau!
Autor: Lebăduţa
Trufin este un derbedeu parvenit ajuns primar prin fraudă morală şi electorală cum au făcut mai toţi candidaţii PSD. Omul ăsta va sfârşi cu siguranţă după gratii. Nu se poate abţine de la a profita din orice, este bătăuş notoriu şi nu are simţul măsurii.
Autor: revoltatul din trusesti
Primarul din Truşeşti Puruhniuc parca este frate cu Trufin numai ca el este PDL-ist.Nu ştiu de ce nu faceti publice nenorocirile acestui derbedeu, toate hoţiile şi mîrşăviile pe care le-a facut şi încă le mai face. Se lauđă că este protejat de toate instituţiile statului care sunt plătite din banii noştri. Ultima lui isprava este bătaia ce a administrat-o lui Vasile Vizitiu fost consilier sîmbătă 1 iunie.A venit cu gaşca lui de foşti si actuali infractori (hoţi, bătăuşi) şi l-a bătut pe acest de la băgat în spital. Intreba-ţi la
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă