Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Infracţiuni
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Pamflet
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 83846939
Protest la sediul B1 TV faţă de afirmaţiile lui Radu Banciu la adresa românilor basarabeni.

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: calin
Pai Banciu e basist. Inseamna ca in culise, asta e si parerea d-0lui Presedinte BAsescu despre Basarabia, cat timp nu a luat nici a atitudine oficiala publica.... Tov. Bogdan Oprea- purtator de cuvant, sunteti in week-end sau in concediu????
Autor: Bucureştean pt. Călin
Emisiunea lui Banciu este un pamflet. Un oficial al statului nu ia poyiţie faţă de un pamflet pentru că s-ar face de râs. Protestul a fost pus la cale de Antena 3 as lui Voiculescu prin mobiliyarea pe bani a unor basarabeni ce bat bărbunca prin Bucureşti. Dacă n-ai fi un provincial modest în a înţelege mersul lucrurilor prin Bucureşti poate că n-ai mai fi comentat făcându-te de rahat.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă