Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Fapt divers
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 71029048
Botoşani: Oamenii au ieșit în stradă, sătui de abuzurile Nova Apaserv

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: markus onorius
In spatele acestor abuzuri este HOTUL de la fosta Garda Financiara, Cornel Mihai. O jigodie nesatula care jupoaie lumea de bani si tinteste scaunul de director general al societatii de cum a intrat pe usa, ca si consilier. Politic i-ar putea reusi (asa s-a si lansat in lumea buna), profesional NICIODATA! Pana cand vom avea in functii de conducere astfel de nulitati , habotnice dupa imbogatire pe spinarea oamenilor care muncesc, nu-si fac salarii din pix?
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă