Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Editorial
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 114784006
Editorial Se destramă mitul Klaus?

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: yyyyyyyyyyyyyy
Acest individ Klaus Iohannis începe să devină precum era BASESCU- doar un Mafiot ! Acest individ de Iohannis deja coboara in sodaje mai repede decât PONTA, de fapt, ori Ponta , ori Basescu, în Iohannis îi găsești pe AMÂNDOI !
Autor: Valy
La ce ar folosi miscari de strada, caderea guvernului, scandal, senzational, framintari ? Oare nu ar fi cazul sa terminam odata cu hiriala asta timpita ? Lui Sova oricum o sa-i vina rindul. La fel si lui Vosganian si altora ... Cred ca normal ar fi (si aici cred ca Johannis merge tot pe aceasta idee) ca la alegerile din 2016 \"sa se cearna griul de neghina\". Nu cred ca este cazul de alt guvern, de anticipate doar ca asa vrea noul PNL cel curat ca lacrima (de fapt PDL vopsit) . Chiar nu putem astepta alegerile din 2016 ? Chiar vrem cu orce pret haos ? Parerea mea !
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă