Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Pamflet
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 103221663
Tactica de intimidare şi şantaj a miliţianului Vasile Luchian

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Al
Acest Luchian a acoperit infractorii si in zona Flamanzi, cu ani in urma. El era prietenul hotilor si batausilor, binenteles contra cost.
Autor: gogu villanova
Sinteti cred unicul jurnalist investigator din Botosani.Investigatiile sint reale,documentate.si la obiect.Nu sint din filme oameni buni.Daca am fi mai multi ca Rotundu......
Autor: Unmul care nu-i baron local
Domnule Rotundu, primarul Trufin şi cu o poliţistă de-a lui Luchian au păpat fonduri europene pentru o sală de fitnes la Vlăsâneşti. În realitate s-au furat banii. Trufind este cel care dispune de banii europeni pentru că este şef la GAL Săveni. Verificaţi şi o sîă vedeţi că aşa este.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă