Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Anunţuri
Editorial
Învăţământ
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 104619972
Editorial Mihaela Huncă ucide!

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Garibaldi
CAm dur si neadecvat titlul.... La Colectiv nu coruptia a ucis ci inconstienta si nesatzul patronilor. DE la 84 la aproape 400 de persoana bagate in club, e o diferenta. Riscul asumat prin prezenta acolo iarasi nu a fost mentionat. CA si varianta din ce in ce mai palpabila a unui atentat la siguranta nationala. DAr sforile sunt multe si incalcite si duc la multe agenturi de care nu prea au multi curaj sa se ia.... Intre Colectiv si Scoala 13 e o MARE diferenta si nepotrivita! PArerea mea!
Autor: Emilia
Unde mai pui Marea Coruptie care a lasat sau pus pe drumuri milioane de romani fara locuri de munca, fara venituri sigure, fara case, cu familii distruse etc.... Aia adica sunt mielushei, iar Hunca e criminala???? Sa fim seriosi! Criminali sunt in aceeasi viziune siu ministrii Agriculturii si Sanatatii si italieni si Comisia Europeana in afirmatiile despre firma Bradet!!!!! Suna bine?
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă