Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Fapt divers
Editorial
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 83855678
Botoşani: Lista de candidaţi ai PSD la CJ este plină de catastrofe umane

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Radu
Baronul Nazare a facut o miscare de mare interes punandul pe fratele lui col. Nazare pe un loc iligibil, pentru asi mari afacerile si puterea politica. Conduce nordul si mareste influienta si in Consiliul judetean.
Autor: Cititor
O adunătură de oportunişti incompetenţi şi corupţi. Vai de capul nostru.
Autor: Doru
Dorin Birta, este geniul orasului Dorohoi. Daca il auzi vorbind te minunezi. In curand cred ca va fi facut cetatean de onoare al municipiului Dorohoi. L-a slujit foarte bine si pe primar.
Autor: alegator
aștept si lista fostilor pdl-isti dar e aproarpe sigur ca nu voi merge la vot, orasul si judetul asta va fi vai de capul lui si nu vreau să fiu părtaș la asta.
Autor: Dudu
Fara Vazdoaga moare PSD-ul, el conduce din umbra totul. Mimic nu se face in PSD fara ca batranul Mohican sasi dea avizul.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă