Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Fapt divers
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Religie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 97509082
Bătălie pe viaţă şi pe moarte în PNL Botoşani

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Dezvirginica...
Dinu Paturica al Romaniei contemporane.Somnul ratiunii naste monstri.Vivat Goya !Verginele,degeaba te scremi,tocmai ai reusit sa faci si locul 2 semi-eligibil.Somn usor PNL-isti.Cartitele actioneaza la ceas de seara.
Autor: ueeu
probabil asta si urmaresc penalii din pnlimpreuna cu cei din psd sa scape de toti cei incomozi adica de cei ce le spun adevarul in fata.va fi o noua palma dta democratiei si liberalismului in romania , mentinerea acestor scursuri pe listele partidului , nici nu s-a racit bine in mormant simbolul PNL-ULUI ca va bateti joc de tot ce a construit , dar tupeu sa faceti declaratii despre Radu Campeanu aveti alinuto nu-i asa?
Autor: apolitic
sper ca cei de la Bucureşti să realizeze că intre cei doi e de preferat Flutur şi nu tarctoristul care abia şi-a dat bacul. Apropo nu-i obligatoriu să ai studii superioare ca să ajungi acolo,fie ele şi pe trepte la Casa Sindicatelor?
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă