Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   
Marţi: 21 Martie 2017

Politică
Infracţiuni
Fapt divers
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lui Rotundu

1 EURO = 4.6288 lei
1 USD = 3.9524 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 60688365
Botoşani: Ghetourile ţigăneşti şi impertinenţa contabilei de la Asociaţia nr. 19

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: ueeu
pai , in tara asta , adevarul de obicei e de partea celui mai prost, care minte mai mult si care tipa mai tare, sau cel putin asa ne demonstreaza exemplele din societate pe care le vedem zilnic
Autor: Ghiţă
Ei au drepturi, noi care le suportăm mizeria nu! Ţiganii nu muncesc dar au maşini lkuxoase, bijuterii şi sunt bine îmbrăcaţi dar nu-i întreabî nimeni de unde au bani. Românul dacă cumpără o vacă âl ântreabî miliţianul de unde a avut bani.
Autor: Piki
8Ceu ca Păun au furat banii europeni alocaţi pentru integrarea ţiganilor iar acum cei din PSD vor să-l graţieze. Sunbt ţiganii hoţi dar parlamentarii sunt şi mai hoţi.
Autor: Dilema 9
Sobolanii niciodata nu vor fi starpiti daca oamenii nu fac ce trebuie.Fix asa trebuie procedat si cu TIGANII.Fiindca se inmultesc la fel de mult,traiesc la fel,ambele sunt focare de infectie si nu se poate locui in apropierea lor. Astia,chiar daca ar extirpati,si ar ramane doi de samanta,tot sunt un pericol.Ce- ar fi sa- i mutam la casa regala(paraziti si aia)si sa\' i rugam cu surle si trambite sa se civilizeze,sa fie si ei oameni?!?
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă

Contact: [email protected]
Telefon: 0745 544 745

Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!