Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Fapt divers
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 97746509
Cum a sărbătorit Lucullus 1 Mai… fără mici şi bere

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Grigore
Cand vorbiti despre feteasca de Radeni as vrea sa fac o precizare.In ferma din Radeni exista un mosulet pe nume Cezar Hutanu inginer care sub atenta lui supraveghere s-au plantat mii de hectare de vie in jud.Botosani.Comunele Frumusica ,Flamanzi,Prajeni,ferma Albesti,dealul de la Lebada si multe alte locuri unde din 1970 Hutanu a plantat si ingrijit vii.El este tatal strugurilor si a vinului in judetul nostru.Viile din ferma Radeni sunt rodul muncii lui.Retetele de vin dozajele si modul de preparare ii apartin.Omul este o adevarata enciclopedie a viei si vinurilor din Radeni cu 47 de ani de experenta.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă