Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Editorial
Administraţie
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123196301
Ce se întâmplă Când autoritatea publică a Urbanismului Botoşani este compromisă

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: Sugestie
Dom nule Rotundu, cheia la toate aceste neajunsuri se află la arhitectul Dan Roşu. El este tartorul urbanismului din municipiul nostru. Niciun primar n-a reuşit să-l domine. Discutaţi cu Flutur.
Autor: ueeu
Totuși, cine ar trebui să fie arhitectul șef? În mod cert o personalitate în domeniu. Matur, independent, experimentat, incoruptibil și inspirat. Un excelent cunoscător al orașului ca fenomen și la curent cu teoriile și avansul practicilor gestiunii urbane. Un om care nu are întotdeauna explicația pentru de ce nu se poate și are soluția pentru cum să fie posibil, referitor la proiectele valoroase.avem asa ceva la botosani?

Autor: IRINA
Problema este mult mai profunda si mult mai grava in aceasta zona a municipiului. Problema este ca sunt conditiile unui trai indecent, fara electricitate / fara iluminat stradal, fara canalizare, fara alei asfaltate, fara trotuare, fara spatii verzi, fara flori, fara statii de autobuz acoperite, fara cosuri de gunoi, fara banci stradale, fara placute cu numele strazilor (o ambulanta nici nu stie pe ce alee sa intre).... prea multi de fara pentru anul 2019, unde municipalitatea a dat doar promisiuni electorale si, pentru ca se apropie sarbatorile de iarnă... vom fi si fara beculete de Craciun...sa mai credem in Mos Craciun?

Autor: INA
Autoritatea Urbanismului e compromisa, da, e compromisa pentru ca s-a cerut si s-au acordat preferential tot felul de beneficii. Municipalitatea ar avea obligatia ca intr/un termen relativ scurt, dar determinat sa indrepte ororile, pardon.. erorile făcute astfel incat cetatenii sa nu aiba de suferit, respectiv sa extinda reteaua de electricitate,gaz metan, infrastructura rutiera si nu numai, pentru a le facilita accesul unui trai decent.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog