Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Sănătate
Sport
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 78596705
Universitatea on line Pichetarea directoarei Egner cu informaţii diseminate

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: maybetoday
bravo ei! Rodica este o femeie care a demonstrat ca se poate....se putea voi sa nu incarcati sa o murdariti...
Autor: raluka
"În felul acesta taxele, acolo, cade altfel şi pe la Iaşi, pot fi şi de 500 mii lei”......domnule reporter ce ati vrut sa spuneti...sau domnule student ?
Autor: Gramaticul
Boyay-ul matale este de fapt Bolyai...

Cartea-i grea, eu ma fac ziarist, ghici cine-i?

Autor: alt student
Ar trebui sa stii domnule gazetar ca doamna Egner este o doamna cu mult prea mult bun simt si cred ca a stat prea mult de vorba cu tine.

Ce te face sa crezi ca s-ar murdari cu 30.000 lei?

Trebuie sa fii "cu capul" sa accepti acest lucru!

Rusinica.

Am vorbit cu mai multi colegi si niciunul nu a auzit de tampeniile pe care le-ai scris, ca s-ar fi cumparat nu stiu ce sinteze sau alte chestii. Ce te-ai face daca ar fi sa probezi acest lucru?

Asta e inca un argument ca aveti un ziar de mana a doua! Cu asa articole niciodata n-o sa va ridicati din mocirla in care sunteti.

Inca o data...rusinica !

Autor: BT01XAF
FELICITARI DOAMNEI EGNER A DEMONSTRAT CA LA BOTOSANI POATE FUNCTIONA O FACULTATE SI PENTRU CEI CU POSIBILITATI FINANCIARE MAI REDUSE.NU MI S-A CERUT NICI UN BAN PENTRU SINTEZE ;
Autor: un...basescu.
se va termina si cu cooperativa de produs studenti. Produceti mai bine..rahat. Asa o sa va ajunga la toti, si doamnei Egner. De s-au cam terminat vremurile de altadata. Au gasit alta tita de supt... Sugeti cit mai puteti.
Autor: Moş Teacă
Ca multe dintre facultăţile particulare, şi la Spiru Haret se împart diplome pe bani, adică pe taxe. Ne-am întors la vremurile bune ale fostei Academii St. Ghiorgiu. Timp de patru ani, iar dacă te învârţi numai doi, trebuie să ai grijă să nu mori de foame sau să te calce tramvaiul, după care dai banul şi primeşti diploma. Geme România de proşti cu diplomă. Cu excepţia lui "Băsescu", care a pus corect problema, ceilalţi comentatori sunt nişte linguşitori viitori posesori de diplomă. Vai de capul nostru, ce viitor ne aşteaptă!
Autor: troyan
Se vede inafara de cei din redactie nimeni nu impartaseste opinia voastra. De Basesti sunt satul...numai jigniri sunteti buni sa faceti. Invatati sa respectati cei care intr-adevar fac ceva pt orasul asta si o sa avem toti de castigat. Vad ca ati cenzurat si forumul hahaha inseamna ca v-am atins. Rotundule sa traiesti bine

Autor: Lică Sămădăul
Reporterul s-a dus la Rodica Egner fără a fi bine documentat, de aceea nici pe departe nu s-a apropiat de adevăr. Afirmaţia că se pot procura cursurile cu 30% mai ieftin este falsă. 30% faţă de ce? Cursurile fiecărei universităţi sunt personalizate. Deci nu pot fi preţuite la fel. Ştiu un tânăr şofer de taxi care a plătit până acum şase milioane de lei preţul cursurilor pentru anul I. Banii la Sipu Haret, ca peste tot, se scot din vânzarea cursurilor. Numai cine n-a fost student nu ştie acest lucru. Apoi, câţi bani primeşte Egner pentru funcţia deţinută şi când lucrează pentru universitate, ştiut fiind că este directorul Liceului pedagogic timp de opt ore pe zi. Ce bani încasează Liceul pentru că este gazda universităţii, ştiut fiind că Primăria finanţează această unitate de învăţămând. Ce rol a jucat sau joacă Rodica faţă de facultatea Ştefan cel Mare, găzduită şi ea pe daiboj un număr de
Autor: Tot Lică Sămădăul
...ani. De ce a voit Rodica Egner să intre în PNL şi a fost respinsă? Mai învăţaţi să faceţi investigaţii, băieţi! Şi tu, măi Rotundule, dă drumul la mai multe caractere pentru textul comentariilor că, oricum, tot vei fi înjurat de către unii.
Autor: un cititor
Sunt student la Spiru Haret Botosani si pot spune ca nu am dat decat 800.000 de lei pentru manuale, pentru cursuri, nu se plateste nimic in plus. Mai mult, pe langa cei care fac o facultate doar de dragul de a o face mai sunt unii care urmeaza aceste cursuri cu multa seriozitate. Din acest motiv, cred ca este gresit sa se murdareasca imaginea unei Universitati din cauza unora din exterior care habar nu au ce se intampla cu adevarat si care pleaca urechea la toate barfele
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă