Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Lumea lu' Rotundu

1 EURO = 4.6890 lei
1 USD = 4.1126 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 66230239
O fraudă cu dimensiuni necunoscute Lui Redeş îi este indiferentă soarta celor înşelaţi de Bunduc

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Costică Potlog
aţi început o asemenea campanie şi la Darabani unde este o gaură de 1,8 miliarde lei şi ... atât. De ce?
Autor: [email protected]
D-le Potlog, va invitam la procesul celor ce au produs gaura la Darabani pe 10.03.2006 ora 8,30 la Judecatoria Darabani. Nu a ramas doar ... atit. Oricum ziarul, in afara de a dezinforma, nu poate face nimic ci doar justitia atunci cind sunt fapte concrete si vinovati dovediti .
Autor: Moş Teacă
Voi cei de la credit Păltiniş, care sunteţi direct implicaţi în fraduda de la Darabani, ar fi bine să staţi cuminciori în banca voastră şi nu să comentaţi, acoperindu-vă matrapazlâcurile. Ştiu pe cineva care a cunoaşte detalii despre frauda din Darabani, iar acum lucrează în asigurări. Poate-l contactează cineva de la Jurnalul să preia informaţiile.
Autor: Vigilentul
Domnule Potlog, să-ţi spun eu de ce nu s-a mai scris nimic. Îm delapidarea de la Darabani este implicat şi Mircea Calistru, inspector, bun prieten cu Rotundu. Este implicat şi Redeş, şeful de la judeţ, care se laudă că este bun amic cu Rotundu încă din vremea cînd amândoi lucrau ca inspectori de credit la Bankcoop. Iată de ce nu s-a mai scris nimic despre fraudele din cooperaţia de credit.
Autor: [email protected]
Stimabile Mos Teaca, stii si de ce acel cineva a plecat cum a plecat de la credit si acum lucreaza la asigurari ? Fiindca a mai contactat el cindva Jurnalul si a dat "informatii" ... Si cite altele ... Pun pariu ca nu va mai deschide gura decit atunci cind ar putea spune ceva doar in cunostinta de cauza si real. Te invit si pe tine, "mosule", la proces si atunci vei vedea cine a facut matrapazlicurile. Asta, ca sa nu-i mai acuzi pe cei de la Paltinis care au preluat fosta cooperativa de la Darabani iar frauda a fost descoperita in timpul preluarii (in aceeasi perioada desfasurindu-se, conform planificarii de la centru, si controlul anual de gestiune). Urmareste procesul si atunci vei vedea ca nici ceea ce spune Vigilentul nu este adevarat . FRAUDA DE LA DARABANI S-A PRODUS INAINTEA FUZIUNII CU PALTINISUL. NOI CEI DE LA PALTINIS PUTEM FI "ACUZATI" DOAR DE IMPLICARE DIRECTA IN DESCOPERIREA FRAUDEI SI SPRIJIN ACORDAT ORGANELOR DE CERCETARE PENALA. JUSTITIA VA CLARIFICA TOTUL .
Autor: [email protected]
Si chiar daca pare, nu am uitat pe nimeni dintre cei ce au improscat cu noroi in imaginea unei unitati cooperatiste si a unor oameni cinstiti . Le va veni rindul ... Garantat !
Autor: Moş Teacă
Voi cei de la credit Păltiniş, ce căpuşaţi banii celor ce se împrumută de la voi, de ce nu spuneţi că şi la unitatea voastră s-a furat? Dealtfel, după 1990, cea mai mare pagubă la credis s-a produs la cooperativa Păltiniş. Ăsta-i şi motivul pentru care săriţi în sus când vine vorba de furat. Să vă fie ruşine! Trăiţi pe seama membrilor cooperatori şi vă bateţi joc de ei. Să-i fie ruşine şi lui Rotundu, care a trecut în tabăra voastră, ascuzând adevărul.
Autor: [email protected]
Bai Mos Teaca , ori esti dezinformat (caz in care te iertam) ori esti rauvoitor (caz in care te trimitem la origine)! Este vorba de o paguba ce s-a produs la Cooperativa RADAUTI PRUT in '96 !!!! Ce naiba tot ai cu PALTINISUL ?!! Toate bancile "capuseaza" banii celor ce imprumuta. Nimeni nu forteaza pe cineva sa imprumute de la credit. E optiunea fiecaruia sa aleaga de unde imprumuta si acum exista o multime de alternative. Si la alte banci au fost fraude poate de zeci de ori mai mari dar asta insemna tentatia muncii cu banii. De ce nu apar prin ziare decit citeva rinduri ? Pentru ca vinovatul/tii sunt cercetati, judecati si condamnati. Cred ca te uti prea mult la OTV (sau esti fan Vadim Tudor )si vezi numai cercuri mafiote, conspiratii. Dupa articolele scrise de Jurnalul chiar nu mi se pare deloc ca dl. Rotundu ascunde adevarul ci cred ca vrea din tot sufletul sa-si faca datoria de ziarist numai ca nu se prea confirma birfele unora ca tine sau altora (de pe la asigurari eventual ...)
Autor: Constantin Burlacu,Ph.D.
Domnilor, cei care comit astfel de pagube, delapidari si fraude sunt cumva comunisti, crestini, masoni ori mafioti? Va intreb aceasta pentru ca numai astfel de fosile umane sunt corupte pana in maduva oaselor, iar dupa ce comit astfel de fapte injuste fac o cruce mai mare decat ei in fata icoanei lui Isus ori a Maicutii Domnului, si gata au impresia ca i-a iertat Dumnezeu. Astfel ei raman cu profitul,iar oamenii inocenti cu suferinta si necazul si aceasta se datoreste faptului ca doar cel la care sa roaga ei sa le mearga bine este "CALEA, ADEVARU SI VIATA", cum spunea unul pe aici. PANA UNDE, PANA CAND ?
Autor: [email protected]
D-le Burlacu, cei ce comit asemenea fapte sunt de regula oameni ce par normali dar sunt de fapt bolnavi psihic. Nu se aleg cu nici un profit pentru ca ce vine din furat se duce pe "apa simbetei". Mai mult, li se vor executa silit averile si vor pierde cel mai de pret lucru : LIBERTATEA ! In cazul de la Darabani, oamenii nu au avut DELOC de suferit pentru ca unitatea le-a dat banii inapoi cu dobinzile cuvenite, urmind ca dupa judecata sa se recupereze prejudiciul trecut pe cooperativa. Aici nu este vorba de prejudicii de talia FNI sau Caritas. Sunt gainarii care se descopera iar vinovatii platesc. Peste tot se fura si se va fura dar asta e ....
Autor: cielo
In cooperatia de credit sunt multe cooperative si f. multi salariati. Va rog sa va exprimati la singular.
Autor: [email protected]
As dori sa cunosc numele judecatorului din Darabani si cateva informatii, daca se poate.Multumesc.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!