Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123137142
Botoşănean ajuns celebru om de afaceri în New York

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: mmm
E incredibil botosanianul asta. Parca e o poveste de film american. Sa-i dea sanatate si putere Domnul !
Autor: Ha,ha,ha....
Oricine poate poza alaturi de G.W.Bush daca trece pe la Muzeul Figurilor de Ceara.
Autor: zmeu
"...admirat si, in acelasi timp, de temut de catre vedetele Hollywood – ului" ...o fi omu asta bazat incat sa-si permita sa dea 50 mii $ la o curva sa nu-l dea in judecata pt o palma, da pana la a fi admirat sau de temut de vedetele Hollywood-ului e cale lunga. Domnule Morosan, de la o vreme va citesc articolele...mare atentie ca dati in penibil(sau poate target-ul caruia va adresati "gusta" grozaviile astea).
Autor: Frati romani
Nu mai inghititi tot felul de baliverne.Marii politicieni americani nu maninca la orice birt.Voi credeti ca daca restaurantul e in manhatan e obligatoriu sa fie vizitat de marii oameni politici .povesti.
Autor: [email protected]
poveste de laudat,ma simt mandra ca sunt botosaneanca si ca exista asa oamenii extraordinari...mult respect pentru ei.
Autor: lucidul
cineva este un pic bolnav in toata chestia asta, si sunt sigur ca nu eu!
Autor: zrd
vedeti ca si dl. Gioana i-a vizitat restaurantul pe cand era ministru de externe ,impreuna cu Wendy Fitzwilliam, Miss Univers 1998 si dl. Silviu Ionescu, consulul Romaniei la Salonic
Autor: Constantin Burlacu,Ph.D.
Foarte bine ca si moldovenii stiu sa faca lipituri pe langa femei bogate si sa devina "bogati". Ce numai oltenasi ca Orasel stiu sa profite de toate harcile si sa devina milionari ?!? Nu stiu ce vant l-a manat pe Balan acesta in Israel,probabil o fi de-al lor,dar ca in "tara sfanta", "nu a facut multi purici" si sa-si abandoneze sotia care facea parte din "poporul ales al lui Dumnezeu" asta inseamana anti-semitism curat domnilor. Apoi cam multi trimisi de Ceausescu via Israel-Franta-Elvetia-SUA.In fine, e bine ca-i merg afacerile la New York si nu se intoarce la Botosani sa mareasca populatia cu puii lui de turculeti ca s-ar rasuci in mormant Domnul Stefan cel Mare. Intresant daca printre clietii lui sunt si cei de la FBI,ori el este clientul lor....
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog