Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Social
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7601 lei
1 USD = 4.2726 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 71573014
Directorii adjuncţi de la DGASPC scoşi de sub urmărire penală

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: red
cum se poate ca intr-o institutie publica in care toate afacerile pe seama copiilor si pe banul public din buzunarul ..si al omului simplu si-al pensionarului ,al cetateanului in general sa fie cercetata doamna Lupu care nu are nici o tangenta cu mafia directiei ,si este lasata deoparte cea care de fapt si de drept este directorul institutiei Felicia Mihai ,cea are comanda toate magariile si forteaza unele persoane sa semneze in locul ei .Prin Lege directorul raspunde indiferent daca a semnat sau nu .Cum se poate domnule Popvici sa fie cercetate doua persoane iar directorul institutiei nu?Amenda administrativa ?Pentru fraudele Feliciei !.. asta-i culmea spalarii de bani.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă