Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123147269
Profesorii şi elevii acuză dictatura şcolară Cangrena bolşevismului din IŞJ

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: Profesorul
Daca ati sti (unii dintre dvs. chiar stiti)care este atmosfera de lucru in unele scoli/licee, in care directorul tipa la profesorii si-i trateaza ca pe angajatii proprii... Sunt convins ca nu e un singur caz, cel pe care-l cunosc eu!!! Acesti directori, ajunsi in functii si ramasi acolo toata lumea stie pe ce criterii au impresia ca sunt pe tarlaua proprie si fac absolut ce vor.

Pacat! Si ne mai intrebam de ce tinerii refuza sa mai vina in invatamant.

Autor: Johnny
Asa e scoala 8 e o institutie super tavalita de mincinosi si de corupti in frunte cu Artemiza si Daniela dar toate echipele manageriale se confrunta cu mari probleme ...o gramada de directori incompetenti si comunisti care trateaza scolile ca si feude personale exemplele ar putea continua...Totusi si profesorii sint de vina ca accepta astfel de comportamente , dar si ei se cmplac asa intr- o visare continua ...uite de aia am plecat eu din invatamint ...oricum pestele de la cap se impute ... continuati fratilor va rog eu sa continuati o sa gasiti exemple o multime daca vad ca o sa perseverati s -ar putea sa va dau niste ponturi MAXIME...dar daca vad ca e la comanda unuia sau a altuia mai bine o lasati asa ...
Autor: Observator
Scoala romaneasca este prima care le arata copiilor care este drumul copiilor spre o viata normala : EMIGRAREA!
Autor: Dascal
Verificati modul in care au fost acordate gradatiile de merit si va veti cruci.Verificati modul in care au fost repartizate pe unitati scolare, salariile de merit, verificati modul cum sunt selectati copii pentru fazele nationale ale olimpiadelor si mai ales cine ii insotesc.Totul e o mafie. Care sunt criteriile dupa care se repartizeaza, manuale, materiale, birotica,etc.?

Si inca ceva curios:cei care s/au ajuns <sus> se poarta execrabil cu restul personalului.ISJ are totusi si oameni de valoare care nu trebuie terfeliti. Dar ploaia nu alege pe cine uda ...

Autor: maricel si marioara
sunt sigur ca acestui profesor Trufin ii trebuie un consult psihiatric
Autor: numai maricel
Sunt sigur ca maricel si marioara au iesit din cangrena bolsevista de la ISJ si consultul la ei trebuie deschis cu controlul buzunarelor.
Autor: Lady
Orice munca cere sacrificiile ei. Probabil ca stiti cu totii asta in cazul in care munciti. invatamantul din Romania nu e nici prea bun si nici prea rau, cel putin asta este parerea elevilor pe care ii cunosc; dar asta nu inseamna ca trebuie sa puneti la indoiala tot ceea ce voua va pare cumva irealizabil din punctul vostru de vedere. uitati-va putin la ce a facut Daniela Biolan pentru scoala 8. intrati in scoala si faceti o comparatie cu ceea ce era. daca unora li se pare de necrezut ca un om, in cazul acesta o femeie, sa se ridice pe picioarele proprii, atunci nu scuipati in jur, ci doar fiti oameni si incercati sa va vedeti de vietile voastre.
Autor: Amarie
Mira pe cineva aceste lucruri , nu cred , stau si ma intreb cum a putut Manolache sa ajunga inspector ....Nu trebuie sa mire pe nimeni din cei care il cunosc pe acesta... ii lipsesc multe
Autor: intelectualu
"intelectualu"acesta e emeritul profesor Trufin care se lauda ca a demis directori . Si ce daca ? Aceasta e fisa postului domniei sale ?!!!! Probabil, caci numai de asta se ocupa.... Sau asa se simte implinit ? Ii dorim succes Ar fi fost mai bine sa puna umarul pentru scolile prin care a trecut. Oricum cel mai bine e sa fii in opozitie - da bine la public, nu?!
Autor: replica la maricel si marioara
Sunt sigur ca cei care au cu adevarat nevoie de controale psihiatrice sunt cei cu functii mari si pe care coruptia sigur i-a imbolnavit de nervi. Nu e simplu sa furi, sa musamalizezi si sa crezi ca totul s-a facut uitat.

Ma bucur ca mai sunt si oameni curati si cu mintea luminata in acest judet al Moldovei, care, in pofida tuturor comentariilor contra, lupta pentru descoperirea adevarului.

Felicitari prof. Trufin si autorului articolului de astazi. Asteptam autoritatile (ISJ, Scoala 8) sa ofere contra-dovezi la fel de convingatoare ca acuzatiile, lucru de care ma indoiesc puternic.

Autor: De la un gentleman
Draga Lady, spuneti ca Lady B. s-a ridicat - citez - pe picioarele proprii, este cu totul adevarat daca avem in vedere ca picioarele sunt formate si din pulpe care, de cand nu se mai impart la Gostat, se impart la Inspectorat, pentru cei care vor si sunt placuti la vedere.

E o rusine pentru invatamantul romanesc, unde nu e tinuta morala, sa nu va intrebati de ce ne confruntam cu elevi huligani si infractori!

Autor: maybetoday
ar fi de verificat niste licitatii la ISJ. De pilda, anu precut au achizitionat scaune, de la o firma care cu o luna inainte vinduse acelasi tip de scaune la primarie cu un pret de 4 ori mai mic. Biolan s-a ocupat de aceasta licitatie. Firma se numeste Eurototal. Se poate verifica....ca e pe acte.Confruntati preturile cu care a cumparat ISJ-ul scaune, cu cel platit de primarie....veti avea mai surprize:))
Autor: maybetoday
sint acte publice, nu le pot ascunde

Autor: ciripitor
fiti seriosi - cum se va pute(a schimba) ceva in tara asta cand insusi 'centrul' este contaminat INCA de fosti securisti, neo-comunisti si fripturisti? sa facem ca cei de la CNSAS si sa ne punem in jurul institutiilor putrede si poate peste 100 de ani se va schimba ceva si in ROMANIA si ne vor trece alaturi de luptatorii ANTI-comunisti - din aia vechii adevarati a ramas doar TICU - TRAIASCA REVOLUTIA DREPTATII
Autor: cunoscatorul
Ei bine, daca la nivel macrocosmic pana si soarele se lasa eclipsat fara jena, se pare ca problema e analog valabila si in cazul multora dintre oficialitatile care se lasa eclipsate de obraznicia cu care unii directori de scoli au impresia(sper ca nu ma insel) trag adevarate "tepe" in stanga si-n dreapta, sus si jos, in fata si mai ales in spate. Intrebarea mea este alta, domnilor: oare nu ar fi cazul sa treceti in "Jurnalul" dumneavoastra si cateva aspecte legate de "pregatirile" Prea Cucernicului Parinte(pardon, popa) Grigore Diaconu, directorul Seminarului Teologic, pentru inlaturarea eclipsarii(totale de data asta)a prestigiului care il ameninta AN DE AN cu prilejul examenului de Bacalaureat?
Autor: cunoscatorul
Revin asupra aspectelor legate de "pregatirile" PreaCuviosului popa Grigore pentru examenul de BAC. Daca anul trecut suma "sugerata" (si obtinuta de la fiecare elev mai mult sau mai putin inchinator la sfaturile lor cele sfinte)a fost de 10 milioane(de caciula, fes, culion sau cum mai vreti), ei bine, anul asta ce ati zice de DOAR 13 milioane, ceea ce ar insemna cca 700 milioane adunate cu mila parintilor de la cei peste 50 de seminaristi ce vor sustine exameul in acest an. Mai mult de atat, diploma nu costa mai putin de 600.000 ROL, in timp ce la alte scoli nu depaseste 45.000. Banii adunati in prealabil de catre sefii de clasa si apoi colectati de diriginte au aceeasi destinatie ca si in fiecare an: "cutia milei" din buzunarul popei Diaconu si eclipsarea privirii supraveghetorilor.
Autor: cunoscatorul
Asadar, Domnilor, nu considerati si Dumneavoastra ca ati putea fi un impediment pentru eclipsa totala si mai ales anuala pe care popa Grigore Diaconu o aranjeaza an de an cu atata inspiratie(divina?)? Probabil si de aceasta data se vor ocupa de strans "donatiile" elevilor Preaplecaciosul "Domn" Profesor Raznic Marius (initiatorul comisiei de mita din 2004), alaturi de Inalt Preapateticul popa Zait Radu, cunoscut si sub numele de Sfantul Petru datorita faptului ca el incuie si descuie dormitoarele. Tinand cont ca elita celor in domeniu(al mitei) nu pierde vremea, mai ales in Ciubul de Cuviosi "Sf. Gheorghe", Jurnalul Dumneavoastra ar putea dezvalui in paginile sale unele adevaruri demne de luat in seama de catre autoritati. Sa le uram, asadar, eclipsare ratata!
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog