Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 68899538
'Toţi diferiţi - toţi egali', campanie europeană pentru respect şi toleranţă

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Merlin
Mai boilor incaltati cum puteti voi lupta impotriva rasismului, adica impotriva voastra ca sunteti de rasa alba ? Si cum puteti voi fi toleranti cu cei care au comis cele mai oribile crime, genocid si Holocaust rosu impotriva Natiunii Romane, pacii si umanitatii sub regimul dictaturii judeo-bolsevice, iar acum va fura bagatiile tarii? Si daca ziceti ca 'Toţi diferiţi - toţi egali', v-ati c**** in palarie si degeaba mai folositi cuvantul "national" in unele organizatii de vreme ce nu mai aveti nimic national, ci sunteti internationalisti ca jidanii si tiganii.
Autor: ...
Celebrul Bula spunea:"toti sintem egali dar unii sint mai egali decit altii".Ar fi bine sa spunem si d-nei Uniunea Europeana asta.(Multe chestii le stim de la o alta uniune-Uniunea Sovietica...)Inteleg supararea dlui MERLIN dar limbajul...(treaba cu palaria mi-a placut)De (f)urat as mai (f)ura,da n-aude nimenea.Respectuoase salutari si BOSCHETARI DIN TOATE TARILE UNITI-VA!
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă