Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123126440
Meci cu scântei Fotbalul dezbină Consiliul Judeţean

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: Anonim
Contac cred este cel mai slab presedinte de Consiliu Judetean care exista in Romania. Pentru noi este o rusine si o frana serioasa in calea dezvoltarii judetului. Rade de noi o tara intreaga.
Autor: costobocul
Domnule presedinte Contac nu+i privati pe botosaneni de a avea o echipa competitiva.
Autor: Manivelu
Bani aruncaţi pe apa sîmbetei.

Cine vrea fotbal, să finanţeze. Avem, slava Domnului pe ce cheltui. Nu ledaţi, Domnule Conţac!

Autor: Contacel
Mai bine bagati banii in drumurile de la tara, adica in buzunarele lui Contac.
Autor: ahile
Daca ar fi putut sa joace fotbal,Contac ar fi dat banii,dar asa...
Autor: Dorohoian de Spania
Consider ca Contac a jucat corect.A dat o pasa buna.Cine vrea fotbal sa cotizeze.Banii nostri trebuiesc cheltuiti in alte directii.Tara arde si baba...vrea fotbal !Alexandru e unul de conjunctura,nici el nu vrea fotbal din banii lui,insa e impotriva la tot ceea ce vine din partea opozitiei.C-asa e la noi.Ceea ce face el, e tot bataie de joc,si tot pe banii nostri!
Autor: Bula papala
Asa este! Daca ar fi sa fim corecti, banii , si asa putini, ar trebui sa mearga in alte directii, mai importante.Daca ar fi aprobat Contac asa ceva, i se puneau in carca si blaturile, nu numai drumurile de la tara...

Autor: Lo Gica
Folositi banii statului in interesul cetatenilor si nu cred ca o prioritate ar fi fotbalul.Contac a judecat corect.Sportul isi are o cota stabilita din buget si aprobata de consilieri, sa se limiteze la acea cota. Banii sunt putini, cerintele sunt multe, sa lasam pe cei in drept, platiti de stat si investiti cu incredere sa gestioneze bugetul.
Autor: marcu
Pentru cine nu cunoaste, C.J-ul are si alte atributii in afara drumurilor judetene, cu alte cuvinte, legal, are voie sa se implice in sustinerea activitatii cluburilor sportive de interes din judet. Se pare insa ca unde nu exista interes si avantaj material, Contac nici macar nu se uita, dar sa mai si ajute. Spaga este singurul lucru ce-l calauzeste pe Contac si nimic altceva. Intrebati-l daca ar fi de acord sa dezapezeasca stadionul, platit din bani publici si vedeti ce raspuns o sa primim. Pe curand!
Autor: cornel
Contac are dreptate. Fotbalul e plin de golani si mercenari adusi de aiurea ,de ce sa platim toti pe unul ca ciobanu sau jucatorii straini ? Judetul are sectii de lupte,atletism sah si multe alte sporturi asa ca dati-le lor bani daca aveti
Autor: *****
Da da!!!Dati banii la sah!
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog