Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Economic
Învăţământ
Sănătate
Sport
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7667 lei
1 USD = 4.3224 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 72096466
Intervenţii chirurgicale de miliarde de lei la Maternitate

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: mmm
Da' de spagile de miliade nu zice nika Szente ? De nesimtirea infirmierelor si a unelor asistente, sau a doctorilor care te lasa sa nasti la intrare, daca nu le dai plicul de rigoare ! De sacosa cu medicamente de acasa si de gandacii din saloane, lipsa apei calde la baie...Rromania...bine ca am plecat din tara aia de kkt.
Autor: bulica
dupa cezariana la cerere?pai inseamna ca bolnava si-a "scos"cheltuiala Ce sa-i faci obrazul subtire cu cheltuiala se tine,mai ales cand este vorba de cea a doamnelor asistente!
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă