Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 69312330
Victor Huminic - un ambasador al folclorului românesc peste hotare

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: dana
Pacat ca oamenii de valoarea dlui V Huminic nu sunt pusi la conducerea unitatilor de cultura.Poate da Doamne si mosnegii de la Cultura se pensioneaza fara a mai vreunul greva foamei sau sa boceasca prinrt-un cabinet de prefect ca are diabet. Lasa-ti oamenii capabili sa contribuie la ridicarea culturii si nu mai ganditi ca doar morti veti iesi la pensie!
Autor: [email protected]
BRAVOOO RELU!

Sunt mandru de tine. Sunt convins ca si cei ce cte privesc "de dincolo"sunt la fel de mandri.

Romania,Moldova, Codrii Botosanului, au cimentat in constiinta TA, multe de care ar avea nevoie "cultura" noastra. Ai cantat de unul singur in Montreal si ai fost apaudat de tot centrul, inclusiv de politie, care trebuia sa te opreasca!

MULTUMESC BOTOSANI (si mai faceti asemenea oameni) CD

Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă