Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Social
Sindicate
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 67199979
Asumându-şi deplina responsabilitate a funcţiei Vicele Ghiorghiţă dezvăluie manevrele viclene ale poliţistului Zmău

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: alex cristian
are dreptate gheorghita.acele cocoase aveau rolul de a distruge masinile cetatenilor.era de o mie de ori mai simplu si mai eficient montaea unor camere de luat vederi care ar putea filma fiecare miscare a bisnitarilor vitezomkani sau a acelora care alearga cu sute de kilometri pe ora,lipsiti fiind de orice constiinta!
Autor: lapi
ploitia rutiera la botoasni o gasim mereu in masinile care stau la panda sa iti ia banii din buzunra.nu ar fi nimic daca ar aplica acelasi tratament tuturor, dar niciodata nu a fost cazul la botosani...
Autor: luca
ar fi de bun augur domnule rotundu daca ati initia o ancheta care sa demonstreze cum au reusit acesti infractori deghizati in politisti de circulatie au reusit sa acumuleze averi fabuloase si cand spun fabuloase nu ma hazardez deoarece nici in 100 de ani nu ai cum sa reusesti sa ridici casa dupa casa, sa cumperi teren dupa teren din niste salarii care sunt intre 12 si 30 de milioane de lei! alaturi de justitie, politia ramane institutia cea mai corupta din stat!!
Autor: dan
BRAVO,domn gheorghita,sinteti cel mai tare ,daca ati tineo asa, am sa spun la toti oameni sa va aleaga primar ca meritati, nimeni nu are curaj sa se lege de ..... cei mai tari.BRAVO FITI TARE FITI CORECT CA NU AVETI CE PIERDE.TOT INAINTE.
Autor: sofer
Daca esti politist cinstit te vor asupri colegii si sefii ca pe o masea stricata!
Autor: eli
in sfarsit domn gheorghita asa e mai bine poate pe dumneata te crede bravo
Autor: ghgh
da' cu garaju' cum ramane?
Autor: marius
Am vazut radar in botosani pe un logan rosu... practici de militieni !
Autor: Armaghedon
Gheorghita asta e unul din cei mai perfizi oameni pe care i-am cunoscut. Stiu f bine cine l-a propulsat in politica, cum s-a folosit de anumiti oameni si le-a dat cu piciorul etc. In liceu (la Eminescu) era unul din ratatii clasei dar cum in ziua de azi conteaza mai mult tupeul a ajuns ce-a ajuns. El doarme in garajul ala construit ilegal sau cum il deranjeaza cei care circula pe Marchian? Stiu ca statea in Primaverii inainte sa faca magarii.
Autor: driver x
Oare nu ar fi cazul ca militienii de dinainte de 89 care ocupa acum functii de conducere sa iasa la pensie?
Autor: Anonim
catre armaghedon:de propulsat la propulsat Paul Ostaci, Dumnezeu sa il ierte, pentru care a avut o stima deosebita, indiferent de pacatele lui. in liceu era un elev in primii 10 din clasa, deci nu un geniu.=, dar a reusit primul la facultate cu aproape 10 si a terminat facultatea cu 10. cand ai sa ajungi la performantele lui atunci sa il critici. garajul are toate autorizatiile necesare si de locuit locuieste pe marchian...dar probabil un frustrat ca tine nu ar intelege ce i se explica nici intr-o suta de ani... si daca stii tu macar o singura magarie de ce nu o faci publica si sa fie judecat pentru asta?
Autor: Pt : Anonim
Bai varu' lu' Ghiorghita, la fackultate subiectele au fost de 2 lei si o gramada din BT au intrat cu note f. mari. Nu a terminat cu 10, poate o fi copiat bine la licenta, dar a mai avut si hopuri. Au fost altii mai buni, care fac meseria lor si nu politica.

Ghiorghita e un parvenit, un oportunist ca toata familia sa, cu un limbaj de lemn si o cultura ingusta. Semnul cel mai bun e ca si-a uitat colegii de cand face politica si burta i-a crescut pe masura...zilele lui in politica sunt numarate, de aia e asa de agitat, il mai preseaza astia de la partid sa ia atitudine, daca mai vrea vreun ciolan.

Autor: ROnin
Mai, terminati cu porcariile astea.....uitati-va mai intai la paiul din ochiul vostru si apoi criticatii pe altii....Toti sunteti buni si altii sunt rai.Si daca esthi asha de bun mai Armaghedon, de ce nu te-ai bagat si tu in politica sa te afirmi ?? Daca tot stii numai in spatele unui monitor sa critici.....in umbra anonimatului..atunci ia si vaneaza chiftelutze pt Carcotasi...poate akolo iti merge mai bine...SEE YA !!
Autor: [email protected]
mai sunt cateva ile si ramaii fara carnet d-l vice

cimpoiesu

Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!