Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 76852171
Cota de lapte sperie crescătorii de vaci

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: cetatean
Da onor ministerul nu a facut si nu face nimc, nici macar nu a explicat ce-i cu cota. De ce? Pentru ca el aplica principiul abureste si conduce, de parca ar o padure cu ceata . El a pus oistea la caruta fara ca aceasta sa existe, pentru ca acest guvern a stiut sa distruga gainile cu asa zisa gripa, sa cheltuie banii cetatenilor si atit. Taranii nu sprijiniti deloc deoarece :

- nu este reglementata piata de desfacere;

- nu a primit subventii decit la produse care se cultiva dupa placul ministerului, de exemplu tutunul;

-nu subventioneaza achizitia aparatelor de muls.

Sa-mi spuna si mie ministerul cum un cetatean pensionar CAP care de pe urma unei vacute lua un ban ca sa poata ara, semana, recolta pamintul pentru acest animal paote sa aiba putere financiara sa cumpere un asemenea "mulgator". Asa ne trebuie daca am votat pe "sa traiti bine", ca de trai triesc ei, dar nu noi.

Autor: costobocul
Alo ,.pavele partidul te-a trimis la dadr sa-i inveti pe cei care nu stiu.Dupa intrarea in ue praful se alege din acesti producatori sarmani si neinstruiti..dar poate se formeaza si adevaratii profesionisti.
Autor: costobocul
Amendamente la "sa traiti bine".Sa traiti bine dar nu mult si sa traiti bine ca tot omul si sa mancati ce-a taiat ciomu...HA<HA<HA
Autor: mafia
pavele, dar nu ai oameni specialisti in teritoriu care se ocupa cu implementarea acestui program sau nu te faci bune inteles la sedintele alea fulger pe care le faci ca sa nu te plictisesti. dute la tine la SRL si lasa sa faca agricultura cine stie (SPECIALISTII).
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă