Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 67681920
Vizita maraton a prefectului Roman în judeţ s-a lăsat cu surprize

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: cetatean
Eu stau si ma intreb ce va face domn prefect si Curtea de Conturi care verifica acum calamitatile daca la Darabani nu au fost calamitati. Cine va da banii inapoi statului? Ce va face procuratura? Iata unde se duc banii cetatenilor, pe case care nu trebuiau construite, dar ma marii judetului se cearta ca usa cortului in loc sa verifice realitatea din teren.
Autor: corbu
La Darabani e varză toată administraţia. Vicele nu mai are nicio atribuţiune, primarul vinde tot. Curtea de conturi are material la greu dacă se face o verificare corectă.

Ar fi indicat o verificare şi la urbanism să se poată vedea schimburi de teren, autorizaţii de contrucţie, respectarea lor etc.

Autor: corbu
Domnul primar a cochetat după alegeri şi cu pnl şi cu pd pentru a se aploşi la putere şi pentru a nu se lega nimeni de el. Să sperăm că va veni o dată şi dreptatea.

Apropo cum sau dat apartamentele cu chirie.

La secretara primăriei (amanta); La şoferul primăriei, la doamna de la urbanism, la portarul primăriei, la 2 nepoţi etc.

Autor: corbu
La licitaţia pentru apartamente s-au luat oameni de pe stradă ca să participe ca să poată fi numărul de concurenţi şi a fost publicată în ziare care nu a auzit nimeni de ele, apartamentele pentru poliţie au fost şi ele date pe pile la alţii iar când domnul comandant a cerut apartament au fost nevoiţi să cumpere în altă parte.

asta este realitatea.

Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!