Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
25598
De la 07 Ianuarie 2003
120705664

Botoşani: Proaspătul senator Poperscu l-acuză de de potlogării pe Ţurcanu

  • guraliva deputată Mincă i-a ţinut isonul
  • 31 July 2014, 23:00

Senatorul PP-DD Corneliu Popescu a adus o serie de acuzaţii deosebit de grave preşedintelui Consiliului Judeţean Botoşani, Florin Ţurcanu. Acesta a făcut aluzie la abatorul aparţinând tatălui preşedintelui CJ Florea Ţurcanu spunând că a fost construit fără a se ţine cont de prevederile legale. În plus a dat exemplu şi o societate care ar fi lucrat la aceeaşi unitate fără acte.
„De exemplu autorizaţia de construcţie la abatorul lui Ţurcanu nici n-a fost scoasă”, a afirmat Corneliu Popescu. Popescu a adăugat că în data de 5 decembrie, când ţinea un spectacol la Blândeşti, au venit poliţişti şi jandarmi ca să fugărească, în loc ca autorităţile să controleze maşinile care transportau beton spre abator.
„Eu nu ştiu cine-i şi cum e, dar scria Tehnic Asist. Turnau betoane acolo şi nu aveau nici un fel de aviz. În loc ca Poliţia şi Garda Financiară să controleze avizul de însoţire, ne-a evacuat pe noi, iar maşinile treceau la turnat betoane”, a mai spus Corneliu Popescu.
În replică preşedintele CJ a declarat că acuzaţiile PP-DD-istului sunt nefondate. „Acele imobile au fost construite în anul 2002. Florea Ţurcanu le-a cumpărat de la un lichidator judiciar. S-a construit doar un gard, pentru care este certificat de urbanism. Aceste acuzaţii sunt nefondate” a menţionat Ţurcanu.
Şi proaspăta deputată Liliana Mincă, deşi s-a încheiat campania electorală, a continuat tirada împotriva lui Florin Ţurcanu şi a concubinei sale Roxana Anuşcă, candidatul USL împotriva căreia a candidat.
În stilul caracteristic a spus că doar membrii PP-DD au primit voturile botoşănenilor, deşi au ajuns în Parlament de pe locul doi, ca urmare a redistribuirii.
În plus a adăugat că au avut voturi peste scorul partidului, ceea ce demonstrează că au fost votaţi pentru numele lor, în timp ce candidaţii USL nu au primit voturi decât pentru faptul că făceau parte din această uniune.
„Şi un sac de cartofi ar fi obţinut peste 50%+1 din voturi dacă ar fi candidat din partea USL”, a declarat Mincă. Mai mult Liliana Mincă a ţinut să precizeze că aşteaptă bani pentru primăriile care au votat Roxana Anuşcă aşteptându-se ca cele 21 de primării să primească fondurile promise de aceasta şi de Florin Ţurcanu, preşedintele CJ Botoşani.
Mincă a mai spus că USL îi ţine pe botoşăneni în foame şi că aceştia nu au ce pune în farfurie din cauza pesediştilor şi a peneliştilor. „Botoşănenii au pierdut mult pentru că au votat USL”, a adăugat Mincă. (Adrian Marcu)
13.12.2012

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Ticălos până în ultima zi a anului
Treaba de mântuială, leac din fire nu are
Bancul zilei: Plutonerul Luţă
Horoscopul zilei
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă