Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Mondene
Gastronomie
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
198
De la 07 Ianuarie 2003
123658944

Vicepreşedinţii CJ s-au instalat în birou, dar n-au primit atribuţiuni

  • 30 June 2008, 23:00

Secretarul general al PNL, Florin Ţurcanu s-a prezentat ieri la muncă încă de la orele 7.30, luându-şi funcţia în primire şi biroul în care şi-a desfăşurat activitatea anterior penegistul Dorin Ciuştea. Conform legii a predat documentele în vederea încadrării pe funcţie şi a completat declaraţia de avere. „Încerc să mă organizez cu calculatoarele, telefonia, că nu prea funcţionează şi să aranjez un pic biroul. Aştept de asemenea să primesc atribuţiile de serviciu să mă pot apuca de treabă”, a declarat Florin Ţurcanu (foto), specificând că are dreptul la un singur consilier cu studii superioare, pentru care va trebui să fie scos postul la concurs.
În ce priveşte atribuţiile, ar fi onorat să primească atribuţiile pe care le îndeplinea Dorin Ciuştea, respectiv partea economică a judeţului. „Vicepreşedintele coordonează compartimentele. La nivelul CJ sunt 6 compartimente. Sunt convins că voi face tot ce depinde mine să funcţioneze la parametri înalţi compartimentele pe care le voi primi şi să se observe o schimbare în bine”, a precizat Florin Ţurcanu.
Acesta nu crede că există pericolul să rămână fără atribuţii de serviciu pentru că nu s-ar merita. Mai ales că este plătit din bani publici şi nu crede că cineva a fost trimis în Consiliul Judeţean să îşi bată joc de electorat. „Nu sunt în Consiliul Judeţean pentru că m-a invitat domnul Mihai Ţâbuleac. Sunt aici trimis de electorat. Îmi voi duce la îndeplinire toate sarcinile pe care le voi avea. Dacă nu le voi primi, voi cere public să mi se atribuie sarcini de serviciu pentru că voi primi salariu din bani publici. Dacă dumnealui o să considere că poate da cuiva bani publici pe degeaba, asta-i viaţa. Dar am să fac gălăgie. Dacă semeni furtună, culegi vânt”, a mai adăugat vicepreşedintele CJ Botoşani. Cât despre celălalt vicepreşedinte, social democratul Constantin Conţac, acesta îşi va desfăşura activitatea în fostul birou al Marcelei Lozneanu. (Eliza Sofian)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Al 5-lea Premiu "Mihai Traistariu " a fost câştigat de Boiangiu Alma Nicole
S-a logodit în Bulgaria - la Nisipurile Aurii!
Program Tele'M Botoşani marţi, 1 iulie
Horoscop
Mailul buclucaş
Cârnăciori după care-ţi lasă gura apă
Preacinstitul general Rusu a făcut o numire pe sub mână
Deputatul Mălaimare cugetă la reluarea Festivalului usturoiului
Se scindează Liga Romanilor din Italia
Ofensiva rusă în Basarabia
Oficialii ucraineni continuă să dezinformeze în privinţa canalului „Bastroe”
Medvedev se va întâlni cu Smirnov
UE ne scumpesc pesticidele
Vecina bătăuşă
Societatea MBB Construcţii descoperită cu nereguli
Comentariul comentariilor (CXLIX)
(Ioan Rotundu)
La alegerile parlamentare nu mai ţine faza: „Bani puţini”
Ţâbuleac şi-a luat „adio” de la Parlament
43 de căpriori planificaţi pentru vânătorii botoşăneni
Florin Ţurcanu vrea la Parlament
Comunicat de presa
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog