Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
182
De la 07 Ianuarie 2003
123658928

Ipocrizie de rang înalt la Prefectura Botoşani

  • 30 June 2014, 23:00

Directorii instituţiilor deconcentrate au fost atenţionaţi de prefectul judeţului Costică Macaleţi şi de preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, să aibă deschidere către cetăţeni şi să ducă la îndeplinire programul de guvernare. Solicitarea a fost făcută în cadrul Colegiului Prefectural de miercuri.
„Ideea dialogului trebuie să stea în atenţia noastră. Am să vă cer un lucru: de a avea programul de guvernare a Guvernului actual, îl găsiţi pe site-uri şi se cheamă "Bugetul cetăţeanului roman 2013". Se cheamă aşa pentru că toţi suntem în slujba cetăţenilor. Vă rog să aveţi acest document şi să îl puneţi în aplicare intocmaia”, a declarat Costică Macaleţi. Deschidere la toate solicitările cetăţenilor din partea directorilor şi a funcţionarilor a fost şi solicitarea şefului de CJ. „Noi trebuie să ducem la îndeplinire programul de guvernare şi vă rog să daţi o atenţie maximă cetăţeanului. Sunt instituţii unde funcţionarii publici au o abordare cam de la nivel înalt în raport cu cetăţeanul simplu.
Fac un apel şi vă rog să rezolvaţi aceste probleme. Nu cred că este benefic judeţului şi nu ne dorim să nu avem o abordare corectă în raport cu cetăţeanul şi cred că ştiţi ce aveţi de făcut să remediaţi aceste mici nereguli", a precizat Ţurcanu.
În schimb, cei doi demnitari n-au pomenit o iotă despre înmulţirea impozitelor şi taxelor care golesc buzunarul cetăţeanului şi-l aduc la sapă de lemn, măsuri luate de Guvernul Ponta în totală contradicţie cu promisiunile Programului de guvernare din campaniile electorale de anul trecut.
Avem dovada ipocriziei celor doi, care văd în grija faţă de cetăţean comportamentul funcţionarului şi nu protecţia socială prin a nu le mai diminua veniturile prin perceperea a fel de fel de taxe năstruşnice cum este noua coplată în urma internării în spital. (Adrian Marcu)
31.01.2013

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Critica n-ajută, poate bâta!
Cele bune să s-adune, cele rele să se spele
Bancul zilei: Un cadou pentru nevastă
Horoscopul zilei
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog