Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Decese
Publicitate
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
7165
De la 07 Ianuarie 2003
123642590

Sorescu s-a hotărât să-l concureze pe Flutur

  • 9 April 2008, 23:00

Aşa cum era de aşteptat, prefectul judeţului de Botoşani, Gheorghe Sorescu a anunţat ieri că în urma discuţiilor pe care le-a avut cu Ministerul Internelor şi Reformei Administrative a convenit să recurgă la încetarea raporturilor de serviciu, cu acordul părţilor.
„Aştept ca Guvernul să ia această decizie în şedinţa de Guvern de azi. Am recurs la acest lucru pentru a candida pentru funcţia de primar al municipiului Botoşani la alegerile locale de la 1 iunie 2008”, a precizat prefectul Sorescu, care face acest gest după opt luni de mandat pe această funcţie.
Acesta a mai adăugat că şi-a făcut şi un bilanţ al activităţii de care este mulţumit, apreciind că lucrurile s-au îndreptat într-o oarecare măsură. „Promiteam la vremea respectivă că voi face în aşa fel încât activitatea în cadrul instituţiei să fie transparentă, lucru care cred eu că s-a întâmplat. Am vorbit de asemenea de o detensionare a relaţiilor cu instituţiile statului. Apoi am avut trei mari obiective în atenţie. Anume, magistrala de gaz de la Hârlău Botoşani la care lucrările sunt aproape finalizate, aceasta urmând a fi gata în luna iulie sau august 2008, drumul expres Botoşani - Târgu Frumos pentru care am făcut multe intervenţii şi a căror lucrări vor începe în a doua parte a acestui an şi Vama Rădăuţi Prut, unde lucrările sunt în curs de derulare, fiind prinşi bani în buget”, a mai pe care a luat-o este cea mai bună şi aşteaptă hotărârea de Guvern.
„La Prefectură voi rămâne până HG va fi publicată în Monitorul Oficial, cel mai probabil joi sau vineri. Voi avea vreo câteva zile libere apoi voi lucra ca şi consultant financiar la o firmă privată”, a concluzionat prefectul Gheorghe Sorescu. Prerogativele sale vor fi preluate de către actualul subprefect Mihai Elvădeanu. (Eliza Sofian)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Încep controalele de Paşte
Nemulţumitului i se ia darul!
Cu barca şi hidrobicicleta pe lacul din Parcul Mihai Eminescu
Penegiştii botoşăneni devotaţi titulaturii de „stat”
Tânăr salvat de la moarte de jandarmi
Victor Ponta a cântat la tobe la ”Happy Hour”
Nu se mai acordă tichete cadou
Sindicatul din învăţământ se luptă cu boala de cancer
Umilinţa profesorilor
Cu ochii pe maşini
Partidele politice împart purcei pentru a câştiga electoratul
Pesimistul în luptă cu optimismul
Horoscop
Oferta vieţii!
Program TELE'M Botoşani, joi, 10 aprilie
Ofertă de utilaje agricole în formă avantajoasă
Anunţ umanitar
Decese
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog