Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
25197
De la 07 Ianuarie 2003
112936035

Botoşani: 73% din apa societăţii Nova ApaServ se duce în pământ

  • noi plătim pierderile
  • 9 July 2014, 23:00

Anunţul făcut de conducerea Nova ApaServ legat de întreruperea furnizării apei i-a speriat pe botoşăneni. Aceştia au înroşit telefoanele Primăriei Botoşani, cerând fragmentarea perioadei de intervenţie sau limitarea la un timp mai scurt. Şi primarul Ovidiu Portariuc declarat nemulţumit de faptul că municipiul rămâne patru zile fără apă la sfârşitul acestei săptămâni, catalogând situaţia ca fiind generatoare de nemulţumiri în masă şi de disconfort maxim. Ovidiu Portariuc crede că ar fi fost mai indicat ca lucrările să se planifice în două etape, a câte două zile.
„Ar fi trebuit să se găsească o metodă. Au început să sune cetăţenii şi să se plângă. Patru zile este o perioadă destul de lungă şi creează un disconfort”, a spus Ovidiu Portariuc. Edilul-şef a ţinut să facă un apel către conducerea operatorului de apă să ia măsurile care se cuvin pentru a limita pierderile de apă în reţea. Potrivit lui Ovidiu Portariuc, la acest moment judeţul Botoşani se situează pe locul întâi pe acest segment cu 73 la sută pierderi, urmând Suceava cu 56 la sută.
„Judeţul Botoşani se află pe primul loc la nivel naţional cu 73% pierderi, ceea ce este un procent incredibil. Sunt oraşe cu pierderi de 7,10, 12%. Asta înseamnă fie că există pierderi tehnologice, fie că există furturi nedepistate. Vin la noi şi se plâng cetăţenii de toate aceste inconveniente, de preţul la apă”, a explicat primarul botoşănean
20.09.2012

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

„Sforile” lui Secrieru au fost putrede
Horoscopul zilei
Bancul zilei: Graviditate proaspătă
Faţă în faţă cu primarul Portariuc
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă