Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Administraţie
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Publicitate
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
24981
De la 07 Ianuarie 2003
120705047

Dumitru Monacu a găsit alinare la PD-L

  • 9 May 2008, 23:00

Fostul director al Oficiului Judeţean de Protecţie a Consumatorului, Dumitru Monacu s-a înscris în PD-L. Acesta a anunţat oficial ieri adeziunea sa în cadrul unei conferinţe de presă la sediul partidului. Prim vicepreşedintele PD-L, Radu Drăguş a precizat cu acest prilej că în 2005, PD l-a sprijinit pe Monacu la şefia instituţiei fără a fi membru al formaţiunii. „Eu rămân la părerea fermă că Dumitru Monacu a avut performanţe la OJPC, iar schimbarea este pur politică”, a declarat Radu Drăguş.
La rândul său, Dumitru Monacu a subliniat că a recurs la acest gest fiindcă a ajuns la concluzia că a stat prea mult timp deoparte şi în acest interval de timp unii ridică ilegalităţile la rang de lege. „Începând de astăzi voi fi alături cu toate forţele alături de colegii mei democraţi liberali, echipa care va opri fărădelegile cu care ne obişnuieşte în continuare mişcarea galbenă. Fără sprijinul unei formaţiuni politice este foarte greu să rezişti fiindcă mişcările politice conduc naţiunile. Se ajunge prea departe cu politizarea, asta e partea proastă. Până şi femeile de serviciu au ajuns să fie numite pe criterii politice”, a specificat Dumitru Monacu.
Acesta a informat că a mai fost membru liberal din 1993-1999, când şi-a dat demisia din cauza unor divergenţe. Dumitru Monacu a anunţat că de săptămâna viitoare va ocupa un post de director adjunct la o societate multinaţionala din municipiul Botoşani, însă nu a vrut să îi dea deocamdată numele. „Deocamdată sunt angrenat în două procese. Unul pentru drepturi băneşti şi altul pentru abuzul făcut zilele trecute. Mi s-a cerut vara aceasta să depun adeziune la PNL, dar era o sinucidere până în toamnă şi eu sper într-o viaţă lungă. Probabil de asta am fost demis”, a mai adăugat Monacu. (Eliza Sofian)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Horoscop
Maria şi castraveţii
Program Tele'M Botoşani
Anunturi mica publicitate
Lista PSD cu candidaţii la Consiliul judeţean
Pe listele electorale apar şi persoane care sunt plecate în străinătate
Imagine electorală cu însemnele naţionale
Festival de teatru pentru liceenii botoşăneni
Partidele politice licitează cu pomeni electorale
“Ziua Europei”
Doi profesori universitari au lansa au lansat, la Botosani, un volum de teoria economiei
Noul şef al IJP a pus piciorul in pag
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă