Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
24295
De la 07 Ianuarie 2003
118529076

PSD Botoşani bravează cu Mihai Tincu

  • 9 March 2012, 23:00

După ce au pierdut un membru marcant al politicii botoşănene, un om echilibrat, onest şi un manager excelent, Manuela Zarug, social-democraţii botoşăneni s-au orientat către alt afacerist local, extrem de influent. Începând de anul acesta, omul de afaceri Mihai Tincu, care patronează Rapsodia Conf, este oficial dedicat ideilor social-democrate, cu acte în regulă şi cu jurăminte de credinţă.
Ca să îi dea încredere şi să inspire seriozitate, PSD-iştii botoşăneni l-au pus primul loc pe lista consilierilor locali în alegerile de anul acesta, alături de alţi oameni de afaceri care au cu ce alimenta bugetul electoral.
Mihai Tincu a recunoscut că există şanse să fie dezamăgit de alegerea făcută, la fel de bine cum adeziunea sa poate să fie startul unei cariere politice de succes sub steag PSD. Argumentul forte care l-a făcut pe Mihai Tincu să accepte oferta PSD, în detrimentul altor formaţiuni care l-au curtat temeinic şi asiduu, este omul de afaceri Portariuc, tatăl lui Ovidiu, candidatul la Primăria Botoşani.
Urmărindu-i de-a lungul anilor trendul ascendent al afacerilor şi competenţa şi abilitatea managerială a bătrânului Portariuc, Mihai Tincu a avut curaj să intre în luptă alături de Ovidiu. Cel puţin aceasta este varianta descrisă de managerul Rapsodia Conf.
i>„Am fost curtat de mai multe partide politice, dar mai insistent a fost domnul Ovidiu Portariuc şi Gheorghe Marcu. Doresc să concurez la un joc politic curat, să câştice cine se prezintă cel mai bine şi care are un program mai bun. Nu am venit in PSD să iau locul nimănui. După aproape 40 de ani de activitate am acceptat şi această provocare, ca să văd şi lucrurile din interior. S-ar putea să fiu sau nu dezamăgit” a declarat Mihai Tincu. (Lavinia Preda)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Horoscop
Csricatrura zilei
Bancul zilei: Curiozitatea psihiatrului
USL-iştii botoşăneni bat câmpii
crede deputatul PDL Cătălin Buhăianu
PSD-idştii botoşăneni sunt împotriva florilor
Târgul de nunţi şi-a deschis porţile
Caz grav pediatric cu arsuri
Un nou accident de muncă
Teodoriu vrea banii înapoi
Uniforma şcolară nu mai este obligatorie
2.500 de tineri liberali vor celebra Libertatea în cadrul Galei anuale a
Candidatul la președinția celui de-al doilea stat romanesc - Nicolae Timofti
Dacă majorăm salariile în acest an, în 2013 va trebui să le tăiem din nou
Fără legea falimentului personal, deocamdată
Recuperarea nivelului salarial în sectorul public va avea efect direct asupra creşterii consumului
Salariile şi pensiile rămân îngheţate
Ninsori şi intensificări de vânt în aproape toată ţara, până luni seara
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă