Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Social
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Religie
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
5588
De la 07 Ianuarie 2003
112795814

Subprefect nou la Botoşani

  • 9 October 2009, 23:00

Ieri, noul subprefect al judeţului Botoşani, Paul Secrieru, a depus jurământul de credinţă în prezenţa a numeroşi parlamentari şi oficialităţi locale. Acesta a înlocuit-o Viorica Afrăsânei. Noul subprefect consideră că s-a făcut un act de dreptate prin investirea sa, deoarece anul trecut a câştigat concursul de înalt funcţionar public, dar nu a mai fost numit în funcţie.
„Consider că s-a făcut un act de dreptate prin numirea mea în funcţia de subprefect, având în vedere concursul pe care l-am promovat la sfârşitul anului trecut. Referitor la sarcinile care îmi vor revine, ţin să vă asigur că vom face o echipă bună în interesul judeţului Botoşani, şi sper să continui munca doamnei Afrăsînei”, a declarat subprefectul judeţului Botoşani, Paul Secrieru, după ce a depus jurământul.
Vizibil afectată, Viorica Afrăsânei, a declarat că pleacă fără resentimente şi a apreciat echipa de specialişti din cadrul Instituţiei prefectului cu care a avut o bună colaborare. „Este un moment important astăzi, poate nu atât de important pentru mine, cât de important este pentru mai tânărul subprefect investit astăzi. Este tânăr şi fără îndoială are această şansă de a porni în viaţă cu un nou început. Va avea de la cine să înveţe, are alături un domn prefect cu foarte multă experienţă. Un lucru câştigat pentru instituţie este corpul de profesionişti, cu care am fost onorată să lucrez şi vreau să le mulţumesc foştilor colegi. Funcţia este trecătoare pentru fiecare. Nu plec cu nici un fel de regret. Domnule prefect, plec cu convingerea că am avut o foarte bună colaborare, că am pus în interesul instituţiei întreaga mea capacitate de dialog care era necesar pentru echilibrul care se dorea”, a declarat Viorica Afrăsânei, care mai mult ca sigur se va întoarce la fostul post la Agenţia de Mediu. Subprefectul Paul Secrieru a mai colaborat în trecut cu prefectul Cristian Roman, când i-a fost consilier şi căruia îi este şi fin.
Reprezentantul Guvernului în teritoriu are aşteptări mari de la noul membru al echipei. „Un funcţionar public, fie el de execuţie, de conducere sau înalt funcţionar public, devine funcţionar public în conformitate cu legea atunci când depune jurământul. Înainte de orice vreau să-i mulţumesc colegei mele, doamnei Viorica Afrăsânei, că o perioadă bună de timp am fost colegi, şi vreau să o asigur de faptul că noi toţi am avut câte ceva de învăţat de la domnia sa, eu în special am avut de învăţat din domeniul diplomaţiei” a declarat prefectul judeţului Botoşani, Cristian Roman. (Lavinia Preda)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Un preot şi-a bumbăcit dascălul în văzul enoriaşilor
Angajaţii DGASPC au închis „prăvălia”
Aventura interlopului Răzvan Rotaru a luat sfârşit
şef nou la Garda de Mediu Botoşani
Florin Ghiorghiţă minte, dar nu-i mincinos
Elena Condrei a fost exclusă din partid
Ţâbuleac să vândă Touareg-ul şi soţia lui Rădăşanu să lucreze pe gratis
este recomandarea liderului PNL către preşedintele CJ
Program TELE'M Botoşani, sâmbătă
Apel către consilierii judeţeni!
“Republica Moldova şi-a ales drept prioritate principală integrarea în UE”
Dileme şi false dileme la Chişinău
Bogat şi sărac: PCRM, în dilemă ingrată
Regele Mihai a decorat-o pe Doina Cornea
Ziua Internaţională pentru Reducerea Riscului Dezastrelor Naturale
Flămânzi, între „teoria conspiraţiei” şi „curvăsăria” politică
primarul Pitorac, coleg de partid cu marele adversar politic Rebenciuc?
Medicii de familie se confruntă cu… gunoaiele sanitare
CAS vrea reînfiinţarea secţiei de dializă la Spitalul judeţean
Ministerul Sănătăţii nu renunţă la programul de depistare a cancerului de col uterin
Stafilococul auriu bântuie prin Spitalul judeţean
Eroarea Prostănacului
Horoscop
Doi preoţi şi o călugăriţă
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă