Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Economic
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
13154
De la 07 Ianuarie 2003
120808427

Editorial

Evreul Vexler să ne umileşte în propria noastră casă

  • Ioan Rotundu
  • 10 April 2018, 23:00

N-am avut timp înainte de sărbătorea paştelui să comentez iniţiativa legislativă a deputatului român de etnie evreiască Sergiu Vexler prin care propune ani grei de puşcărie pentru românii care vor critica acţiunile evreilor sau le vor dezvălui falsurile făcute în istoria ţării noastre ca ei, evreii, să se afle într-o lumină favorabilă şi loială poporului român de-a lungul istoriei lor de convieţuire cu noi.
Lui Vexler i s-au alăturat trădătorii de neam şi ţară, ca semnatari ai proiectului: Nicolae Şerban – senator PSD; Ganţ Ovidiu Victor – deputat FDGR (minorităţi); Neagu Nicolae – deputat PNL; Pambuccian Varujan – deputat UAR (minorităţi); Seidler Cristian-Gabriel – deputat USR; Suciu Vasile-Daniel – deputat PSD; Szabó Ödön – deputat UDMR; Tomac Eugen – deputat PMP; Vlase Petru Gabriel –- deputat PSD; Vosganian Varujan – deputat ALDE. Deci, zece deputaţi (inclusiv iniţiatorul) şi un senator, Nicolae Şerban – PSD.
Prin această lege se vrea pus lacăt pe gura oricărui român care va îndrăzni să spună cu voce tare în public sau să scrie că evreii din România n-au fost supuşi holocaustului în dimensiunea pe care ei o prezintă, că realitatea istorică îi contrazice, că evreii au fost cei care, pătrunşi în conducerea de vârf a PCR şi în structurile Securităţii, au măcelărit floarea intelectualităţii româneşti, ne-au distrus cultura interbelică şi prin vărsare de sânge i-au forţat pe români să accepte ideologia comunistă, cea mai criminală ideologie din istoria umanităţii.
Şi aşa istorii noştri postdecembrişti n-au curajul să curăţe istoria modernă a României de falsurile abil strecurate de evreii aflaţi în toate posturile de conducere din structurile statului, dar dacă această lege se va adopta, şi se va adopta inclusiv cu cele 7 voturi ale parlamentarilor PSD de Botoşani, vor trece zeci sau poate peste o sută de ani până când alte generaţii de istorici se vor naşte şi-şi vor asuma responsabilitatea de a rescrie istoria ţării, arătând lumii întregi falsurile grosolane comise de evrei şi acceptate de autorităţile române ale acelor timpuri din teama de a nu fi acuzate de antisemitism.
;Mihai Eminescu a fost singurul publicist român adevărat care nu s-a temut să scrie adevărul despre evreii din România, el devenind acestora duşman de moarte. În ianuarie 1977, în publicaţia Timpul la care lucra, Eminescu a publicat articolul intitulat „Evreii şi Conferinţa” în care, printre altele, scris că „O seminţie care câştigă toate drepturile fără sacrifici[i] şi muncă e cea evreiască.”
Va continua apoi cu obidă la nedreptăţile pe care evreii le făceau poporului român „Prin ce muncă sau sacrificii şi-a câştigat dreptul de a aspira la egalitate cu cetăţenii statului român? De când rachiul este un element de civilizaţie?…Un agent al guvernului unguresc zvârle dintr-o şcoală zidită de români băncile, demite pe învăţător şi pe preot, îşi bate joc de un sat…, făcut-au caz presa austriacă de aceasta? Nici vorbă! Dar dacă un prefect în România cutează a opri pe un evreu de a vinde băuturi spirtoase într-un sat? Persecuţie, pradă, nelegiuire!”.
Trăim din nou era trăită de Eminescu. Cum zici ceva despre evrei, cum ţipă toţi în cor că românii sunt antisemiţi, că sunt marginalizaţi în ţara în care s-au născut şi au apărat-o la vremuri de război.
Sunt scrierii ale evreilor care afirmă că mulţi dintre ei au fost vrednici luptători alături de români în Primul Război Mondial. Sunt scrieri false şi sunt dovezi în demonstrarea acestor falsuri. Numai că autorităţile române continuă să tolereze aceste falsuri, acest jigniri aduse poporului român pentru că se tem de acuzaţia de antisemitism, de reacţia corului de ţipete evreieşti în plan extern.
Ungurii lui Horty i-au cules pe evrei şi i-au trimis la abatoarele din Polonia ca pe vite. I-au obligat pe evreii din Transilvania ocupată de Horty să poarte pe piept steaua lui David ca pe un stigmat. Cu toate acestea nu sunt acuzaţi de holocaust pentru că poporul ungur, prin conducătorii săi, au respins ferm orice acuzaţie adusă lor legată de holocaust. Noi stăm cu capul plecat şi acceptăm a fi umiliţi în propria noastră casă.
Când Armata Română a primit ordin să se retragă în urma ultimatumului dat de Moscova în 1940, evreii din Cernăuţi şi Chişinău au aruncat cu fecale în capul soldaţilor români care au acceptat umilinţa pentru că aveau ordin să nu producă violenţe. La Chişinău, când soldaţii români au trecut Prutul în 1941, la ordinul lui Antonescu, evreii bolşevici au distrus clădiri istorice din oraş, au jefuit patrimoniul Moldovei şi l-au cărat peste Nistru şi Nipru, punându-se la adăpostul puterii sovietice. O spun actualii istorici basarabeni, şi o spun cu lacrimi în ochi. Sunt fapte ale evreilor cunoscute de istoricii români dar n-au curajul să le facă publice pentru a se feri de acuzaţia de antisemitism.
Crimele evreilor pătrunşi în conducerea PCR imediat după falsificarea grosolană a alegerilor din noiembrie 1946, alegeri la care evreii au avut un rol esenţial în falsificarea lor, nu sunt pomenite în manualele de istorie din şcoli pentru că pedagogii noştri creatori de manuale au ordin să nu consemneze nimic despre aceste fapte reprobabile şi imputabile în mare parte şi evreilor.
Ana Pauker, Vasile Luca, Emil Botnăraş, Alexandru Nicolschi şeful Securităţii, Leonte Răutu ideologul partidului sunt doar câteva nume de criminali evrei care au decimat intelectualitatea românească în închisorile comuniste şi despre a căror crime nu avem voie să vorbim dar avem voie să fim umiliţi de vrei prin a fi acuzaţi de participare la holocaust şi de manifestări antisemite.
Ticăloşii din actuala clasă politică, consiliaţi de specialiştii evrei plătiţi cu banii munciţi de români, mă refer la echipa de evrei care-i consiliază pe Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, nu numai că acceptă anatema aruncată de vrei asupra poporului român dar pun umărul prin a o întări şi a-i da amploare.
Această iniţiativă legislativă a evreu lui Vexler, susţinută de ticăloşii politici aflaţi în toate actualele partide parlamentare, dacă va fi votată, şi nu văd nicio piedică să nu fie, va deveni o mare pată de ruşine pe obrazul poporului român. Din păcate, reacţiile naţionale de protest lipsesc. Este dovada certă că la români spiritul naţionalist a fost atât de mult compromis de actualii politicieni încât nu mai are forţa colectivă de a reacţiona. Mă întreb la finalul comentariului meu: Cine-i dă dreptul acestui evreu Vexler să ne umilească în propria noastră casă? Doar Eminescu are dreptul să ne judece. Părerea mea!

N.R. – Redau mai jos proiectul de lege iuniţiat de Sergiu Vexler.
LEGE privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea antisemitismului Parlamentul României adoptă prezenta lege.
Art. 1. — Prezenta lege are ca scop stabilirea unor măsuri pentru prevenirea și combaterea antisemitismului.
Art. 2. — În sensul prezentei legi, termenii și expresiile de mai jos au următorul înțeles :
1. a) prin antisemitism se înțelege atât percepția referitoare la evrei exprimată ca ură împotriva acestora cât și manifestările verbale sau fizice, motivate de ură împotriva evreilor, îndreptate împotriva evreilor sau ne-evreilor ori a proprietăților acestora, împotriva instituțiilor comunităților evreiești sau lăcașurilor lor de cult;
2. b) prin organizație cu caracter antisemit se înțelege orice grup format din trei sau mai multe persoane, care își desfășoară activitatea temporar sau permanent, în scopul promovării ideilor, concepțiilor sau doctrinelor antisemite. In această categorie pot fi incluse organizațiile cu sau fără personalitate juridică, partidele și mișcările politice, asociațiile și fundațiile, societățile reglementate de Legea societăților nr. 31/1990, republicată, cu modificările și completările ulterioare, precum și orice alte persoane juridice care intră sub incidența prezentei.
3. c) prin simboluri antisemite se înțelege: drapelele, emblemele, insignele, uniformele, sloganurile, formulele de salut, precum și orice alte asemenea însemne, care transmit idei, concepții sau doctrine care promovează antisemitismul;
4. d) prin materiale antisemite se înțelege: imagini, mesaje text, conținut audio-video, precum și orice alte asemenea reprezentări, care transmit idei, concepții sau doctrine care promovează antisemitismul.
Art. 3.
Fapta persoanei de a promova, în public, în orice mod, idei, concepții sau doctrine antisemite se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 3 ani și interzicerea unor drepturi.
Art. 4.
Distribuirea sau punerea la dispoziția publicului, prin orice mijloace, de materiale antisemite constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la un an la 5 ani.
Art. 5.
(l) Confecționarea, vânzarea, răspândirea, precum și deținerea în vederea răspândirii de simboluri antisemite se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 3 ani și interzicerea unor drepturi.
(2) Cu aceeași pedeapsă se sancționează și utilizarea în public a simbolurilor antisemite.
(3) Nu constituie infracțiune fapta prevăzută la alin. (l) sau (2), dacă este săvârșită în interesul artei sau științei, cercetării ori educației sau în scopul dezbaterii unor aspecte de interes public.
Art. 6.
(l) Constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la 3 la 10 ani și interzicerea unor drepturi inițierea sau constituirea unei organizații cu caracter antisemit, aderarea sau sprijinirea, sub orice formă, a unui astfel de grup.
(2) Dacă faptele prevăzute la alin. (l) au fost urmate de săvârșirea unei infracțiuni, se aplică regulile privind concursul de infracțiuni.
(3) Nu se pedepsesc persoanele care au comis faptele prevăzute la alin. (l), dacă denunță autorităților existența organizației, înainte ca aceasta să fi fost descoperită și să se fi început săvârșirea vreuneia dintre infracțiunile care intră în scopul grupului.
(4) Dacă persoana care a săvârșit una dintre faptele prevăzute la alin. (l) și (2) înlesnește, în cursul urmăririi penale, aflarea adevărului și tragerea la răspundere penală a unuia sau mai multor membri ai unui grup infracțional organizat, limitele speciale ale pedepsei se reduc la jumătate.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Horoscopul zilei de 11.04.2018
Bancul zilei: Supărarea blondei
Deficitul comercial din primele doua luni trece de 1.6 miliarde de lei
Medic chirurg: "Câteva zile până la explozia de frustrări și acuzații din sistemul de sănătate
privind salariile nete care au scăzut multora"
Cotidianul Magyar Nemzet se închide
Soldații israelieni izbucnind în urale după ce un lunetist împușcă un palestinian
Timmermans: Trebuie să ne asigurăm că în Europa nu vor mai exista niciodată dictaturi
Noi proteste față de reducerea sporurilor, la spitale din București și Iași
Un medic comentează propunerea lui Raed Arafat
privind introducerea de restricții pentru ţigările electronice: "Își găsește de lucru pe subiecte care nu au nicio legătură cu fișa postului"
Georgian Enache: "Jandarmii au respectat legea când au dat amenzi protestatarilor.
Nemulţumiţii le pot contesta în instanţă"
Dragnea spune că nu se vor face remanieri săptămâna viitoare
Despre o eventuală dispută cu Fifor, ministrul Apărarii: "Nu am dispute cu nimeni"
România stă cel mai rău din UE la raportul dintre populație și decesele în accidente rutiere
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă