Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Pamflet
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
4889
De la 07 Ianuarie 2003
111180217

Orasul Botoşani va rămâne două zile fără apă

  • 10 August 2010, 23:00

Joi şi vineri, 12 şi 13 august, în toate localităţile botoşănene alimentate din Siret apa va fi sistată. Măsura luată de Apa Grup a fost solicitată de Administraţia Naţională Apele Române, Direcţia Apelor Siret care intenţionează pe 12 august să golească acumularea de la Bucecea, să verifice şi să repare echipamentele de la baraj.
Până la reumplerea rezervoarelor şi repunerea în funcţiune a sistemului de alimentare, localităţile Botoşani, Dorohoi, Bucecea, Flămânzi, Leorda, Răchiţi, Brăeşti, Copălău, Mihai Eminescu, Unţeni, Broscăuţi, Băluşeni, Cristineşti, Curteşti şi Stăuceni vor rămâne fără apă la robinete de pe 11 august, ora 23, sau 12 august, ora 7 dimineaţa ( în funcţie de înalţimea fiecărei zone), urmând ca furnizarea să se reia începând cu ora 12, în data de 13 august.
Repunerea în funcţiune a întregului sistem, la parametri normali, ar putea dura câteva ore în plus, iar eventuale evenimente nedorite pot duce chiar la prelungirea intervalului. Pentru ca sistarea apei să nu afecteze în mod esenţial activitatea unităţilor dependente de acest serviciu, SC Apa Grup SA a anunţat oprirea programată a apei prin adrese trimise către spitale, centrele de dializă, abatoare, fabrici de pâine, societăţi de confecţii, dar şi instituţii ale administraţiei locale şi supermarketuri.
„Îi rugăm pe clienţii noştri să-şi facă o rezervă de apă necesară în cele două zile. Pentru situaţii de urgenţă, aceştia pot apela la noi, deoarece vom avea o rezervă cu astfel de destinaţie în staţia de tratare de la Cătămărăşti. Totodată, vom putea asigura apă cu ajutorul cisternelor mobile” a declarat Maricel Georgescu, directorul general al SC Apa Grup SA. Sincopa în alimentare din această săptămână nu se va resimţi în localităţile alimentate din Prut sau din alte surse. În localităţile Darabani, Săveni, Truşeşti, Ştefăneşti, Durneşti, Româneşti, Călăraşi, Răuseni şi Santa Mare, furnizarea apei se va face conform programului obişnuit. (Lavinia Preda)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Horoscop
Românul şi privitorul ca la teatru
Program Tv SOMAX, miercuri, 11 august
Bancul zilei: Vârsta însurătorii
Din nou se schimbă manualele şcolare
Mutarea în sediul vechi al Primăriei Botoşani amânată iarăşi
Săpun şi scutece de la UNICEF pentru copiii sinistraţi dorohoieni
Om bătrân fraierit de un ţigan tânăr
paguba s-a ridicat la suma de 2.800 lei
Dizolvarea Consiliului Local Santa Mare s fost evitată
secretarul primăriei a fost pus sub atentă urmărire
De ce nu mai sunt copii la joaca in spatele blocului?
Traian Basescu: Eu mă simt bine în ţara mea...
Vladimir Putin a ajutat la stingerea unor incendii in zona capitalei ruse
Cum ar trebui pedepsiti vitezomanii romani
Blue Air a suspendat toate cursele interne, din lipsa de pasageri
Medicul Apetroiaie părăseşte şefia DSP cu sufletul împăcat
Încă se mai pot depune la APIA cereri pentru subvenţii agricole
Din nou scandal pe seama examenului de titularizare
Băncile continuă să-şi jumulească clienţii
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă