Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Editorial
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
10239
De la 07 Ianuarie 2003
108427087

Botoşani: Portariuc a evitat să răspundă acuzaţiilor grave lansate de Flutur la adresa sa

  • s-a mulţumit doar să constate c㠄Flutur s-a coborât la Ghiorghiţă”
  • 10 July 2014, 23:00

Primarul municipiului Botoşani, Ovidiu Portariuc, s-a declarat joi foarte dezamăgit de atitudinea predecesorului său, Cătălin Flutur, care l-a criticat în termeni foarte aspri. Chiar dacă toată lumea se aştepta ca edilul să-i demonstreze fostului primar că greşeşte şi că va demonta punct cu punct fiecare acuzaţie, Ovidiu Portariuc, s-a limitat la a spune că nu va răspunde atacurilor şi mai mult decât atât şi-a exprimat regretul că un om politic pe care l-a luat de model, Cătălin Flutur, s-a coborât la caracterului lui Florin Giorghiţă, etalonul agresivităţii verbale din PDL, aşa cum a afirmat edilul-şef.
„Domnul Flutur încearcă să găsească un oponent, astfel încât să atragă atenţia. Regret însă că dânsul s-a coborât la acest nivel şi a adoptat modelul Ghiorghiţă. De la domnul Ghiorghiţă nu aveam pretenţii, dar de la domnul Flutur am aşteptat altceva.
Speram să am un alt tip de dialog cu dânsul. De altfel, am avut mereu impresia că în PDL sunt două categorii de oameni politici. Modelul Ghiorghiţă, caracterizat prin agresivitate, prin limbaj violent şi atacuri la persoană şi celălalt model, care speram că este întruchipat de domnul Flutur, modelul Flutur, al unui politician mai raţional, mai echilibrat, mai elegant. Dar, din păcate, domnul Flutur a renunţat la ţinuta sa şi s-a coborât la acest model al domnului Ghiorghiţă. Eu zic că este o pierdere atât pentru domnia sa cât şi pentru clasa politică din Botoşani”, s-a limitat să spună Ovidiu Portariuc.
Precizăm că într-o dezbatere televizată, fostul primar Cătălin Flutur l-a acuzat pe actualul primar Ovidiu Portariuc cum că pentru festivalul din august a comandat afişe publicitare la tipografia din Bucureşti unde a tipărit şi afişele sale de campanie electorală. Flutur a declarat că Portariuc a plătit pentru afişe 45.000 euro, adică peste două miliarde lei vechi, sumă în care a intrat şi datoriile sale din campania electorală. Ori primarul Portariuc a evitat să răspundă acestor acuzaţii. (Lavinia Preda)
28.09.2012

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Bozi Demolatorul
Capul lui Conţac pe post de cel al lui Moţoc
Bancul zilei: Congresul femeilor
Horoscopul zilei
Acțiune de inventariere a instalațiilor de încălzire din apartamente și scări de bloc
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă