Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Economic
Învăţământ
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
13304
De la 07 Ianuarie 2003
120749945

Încă un succes al Lumii lu’ Rotundu. Dosarul poliţistului Gorgan va fi strămutat

  • Ioan Rotundu
  • 10 November 2017, 23:00

Cu adresa nr. 841/VIII/1(2017 din 1.11.2017 Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Suceava i-a comunicat Lăcrămioarei Cojocariu din localitatea Vf. Câmpului că dosarul penal nr. 391/P/2014 aflat în lucru la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani, privindu-l pe agentul şef de poliţie Romică Gorgan, a fost înaintat la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie Bucureşti în vederea strămutării.
Reamintim că Lăcrămioara Cojocariu l-a acuzat pe poliţistul Romică Gorgan, cu care este vecin de apartament, de hărţuire sexuală dar şi de alte abuzuri precum trafic ilegal cu lemne din pădurea statului şi obţinerea de fonduri de la APIA Botoşani cu titlu de subvenţie la animale folosindu-se de mijloace frauduloase. Deşi ofiţeri din cadrul Poliţiei – Direcţia Generală Antifraudă au confirmat faptele de care este acuzat poliţistul, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani au tergiversat finalizarea cercetărilor.
Ultimul procuror care s-a ocupat de acest dosar este Valeriu Chihaia (foto), acum promovat prim-procuror interimar în locul Ralucăi Stâncescu care a fost trimisă în judecată tot pentru fapte de corupţie.
Pentru că Lăcrămioara Cojocariu s-a adresat emisiunilor Lumea lu’ Rotundu şi Presa-n gura lu’ Rotundu iar investigaţiile noastre au condus la concluzia că femeia nu minte în cele afirmate, în publicaţia jurnalul s-a prezentat cazul său într-un serial recent.
Dezvăluirile noastre i-au determinat pe procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava, instanţă de grad superior Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, să ceară dosarul de la Botoşani în care poliţistul Romică Gorgan este cercetat penal şi să-l înainteze Parchetului de pe lângă ÎCCJ Bucureşti pentru a fi strămutat la un alt parchet de grad egal în vederea continuării cercetărilor. Precizăm că cercetările împotriva poliţistului Gorgan sunt tergiversate la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani de trei ani de zile, invocându-se fel de fel de motive atunci când pus şi simplu reclamanta n-a fost luată peste picior chiar de către procurorul de caz.
A fost nevoie de implicarea emisiunii Presa-n gura şu’ Rotundu şi a publicaţiei Jurnalul pentru a se lua măsurile necesare în vederea accelerării cercetărilor într-un mod obiectiv.
Între timp la redacţia Jurnalul s-au primit noi reclamaţii la adresa poliţistului Gorgan, reclamaţii care sunt în curs de cercetare şi a căror concluzii le vom face publice aşa cum s-a procedat şi până în prezent.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Bancul zilei: Psihanalistul şi politicianul
Horoscopul zilei de 11.11.2017
Trei copii, raniti usor dupa ce a cazut o parte din tavanul clasei in care invatau
Prima masura a lui Sorin Grindeanu, dupa preluarea conducerii arbitrului telecom:
A incetat detasarile a 24 de persoane/Alti opt angajati au fost retrasi de Posta Romana ori au plecat singuri dupa demisia lui Adrian Dita
Recapitulare. Ce cuprinde de fapt "revolutia fiscala"
Cum combate UE masinaria de propaganda a Kremlinului
Oresa-n gura lu' Rotundu: Emisiunea din 10.11.2017
Gabriel Biris: Ca avocat, castig de 20 de ori mai mult decat secretara mea,
dar la anul ea o sa plateasca de patru ori mai mult contributii sociale decat mine
Cine sunt angajatorii pe care Misa si Tudose vor sa-i bage la inchisoare
pentru neplata contributiilor sociale: PSD Bucuresti, filiala condusa de Gabriela Firea, are datorii de peste 100.000 de lei
Euro trece de 4.63 de lei, record al ultimilor ani
Francul elvetian trece si el de 4 lei
Guvernul Tudose vrea dosare penale pentru firmele care nu platesc asigurarile sociale.
Cei mai mari restantieri la bugetul asigurarilor sociale sunt firmele de stat
Lumea lu' Rotundu: Profanatorii
Catrenul săptămânii
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă