Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Horoscop
Umor
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
6862
De la 07 Ianuarie 2003
123642287

De când Nova Apaserv este condusă de Liviu Ştefan avem doar

Incompetenţă managerială, jaf şi multă risipă

  • Ioan Rotundu
  • 15 December 2022, 19:52

De ceva vreme încoace, surse credibile din interiorul societăţii Nova Apaserv declară sub anonimat că atâta incompetenţă managerială, jaf asupra consumatorilor de apă şi risipă de apă prin avariile care au loc în reţea nu s-a mai consemnat în această societate.
Că acesta este adevărul prezentului l-am arătat şi noi prin articolele publicate privind intervenţia cu întârziere la avariile apărute, apa curgând din belşug pe străzi dar cireaşa de pe tort au pus-o managerii societăţii Nova Apaserv când au declarat public că hoţii de apă nu trebuie să răspundă penal dacă s-au angajat să achite prejudiciul calculat.
Reamintesc că agentul de poliţie Ciprian Vaipan de la Poliţia Oraş Ştefăneşti a fost prin racordat ilegal la reţeaua de apă dar n-a păţit nimic, nici măcar n-a fost pus la plată.
Recent, poliţistul de frontieră Ioan Amănălăchioaiei a fost prins că fura apă din reţeaua publică de 16 ani de zile. I s-a stabilit un prejudiciu pe care-l va achita în rate dar nu va răspunde penal pentru că aceasta este politica managerului PSD Liviu Ştefan de a-i feri de răspunderea penală pe hoţii de apă.
Miercuri, 14 decembrie a.c., cetăţeanul Cosmin Vizitiu a transmis la Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi următoarea reclamaţie:
„Bună ziua, domnule Rotundu! Apelez la dumneavoastră în numele cetăţenilor din cartierul Colonel Tomoroveanu (pe strada unde se află AJOFM Botoşani). De două luni de zile curge apa în neştire pe această stradă iar cei de la Nova Apa Serv nu vor să ia nicio măsură.
E groaznic ce se întâmplă. În momentul actual nu se mai poate circula pe această stradă deoarece s-a făcut ca un pârâu şi a şi îngheţat. S-au făcut nenumărate sesizări în privinţa asta însă nu vrea nimeni sa ia măsuri. Am apelat la dumneavoastră în speranţa că poate ii vom pune la treabă cu ajutorul presei.”

Astăzi, 15 decembrie a.c. m-am deplasat la faţa locului. Gheaţa se topise iar apa curgea râuleţ (foto). Toată această risipă o plătim noi, consumatorii, pentru că în preţul m.c. de apă sunt cuprinse şi pierderile din reţea.
Incompetenţa managerială şi indolenţa celor de la tehnic o plătim lunar când achităm factura. Cu toate acestea, consilierii judeţeni care au drept de decizie asupra activităţii acestei societăţi se zbat prin şedinţele Consiliului Judeţean Botoşani să pună manager unul de la partidul lor, fără să le pese dacă cel în cauză are şi priceperea necesară.
Lupta politică asupra ocupării funcţiilor de conducere, funcţii gras plătite lunar cu zeci de mii de lei este una acerbă, dar ea se dă prin culise pentru că majoritatea presei botoşănene este controlată de partidele aflate la putere ferindu-i de gura lumii prin a scrie adevărul.
Consumatorul de rând, precum calul de muncă, munceşte pe unde poate să-şi achite factura la apă fără a se revolta. Tocmai această pasivitate a noastră a dat curaj consilierilor judeţeni oportunişti, liderilor politici, să ne ignore murmurele, ştiind că nu vom trece de la murmure la proteste stradale şi sancţiuni la vot.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Catrenul săptămânii
Ioan Rotundu
Bancul săptămânii: Răutate profesională
Horoscopul săptămânii 12 – 18.12.2022
Ţurcanu este după gratii, nu şi agoniseala infracţională
Ioan Rotundu
De la „România educat㔠la „România eşuată”
Ioan Rotundu
Când Camera de Conturi Botoşani îşi face treaba doar pe jumătate
Suliţenii au căzut din lac în puţ
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog