Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
28443
De la 07 Ianuarie 2003
111337090

Şeful Şerbănoiu a bătut palma cu liderii de sindicat din poliţie

  • nota de plată o vom achita noi: contribuind la îndeplinirea planului de amenzi
  • 11 February 2009, 23:00

Poliţiştii botoşăneni nu vor resimţi criza. Cel puţin la buzunare, după cum asigură şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, Viorel Şerbănoiu.
La finele săptămânii trecute, şeful poliţiei a participat la o şedinţă cu sindicaliştii din instituţie, care şi-au chemat delegaţii din teritoriu. „Am purtat discuţii cu ei şi au înţeles situaţia pe care o avem. Noi ne desfăşurăm în bune condiţii activitatea. S-a pus problema salariilor şi ştim cu toţii că nu se umblă la salarii, beneficiem de sporurile care sunt. O să fie luat în a doua decadă a lunii februarie şi cel de-al 13-lea salariu. Probleme din punctul acesta de vedere nu avem”, a precizat Viorel Şerbănoiu.
Nici din punct de vedere al planurilor, nu prea sunt motive de îngrijorare. Actualmente sunt în derulare investiţii la Săveni şi Dorohoi, în ce priveşte modernizarea unor posturi de poliţie. „Acum avem deschidere să continuăm lucrările pe 2009 numai pe Săveni, dar în perspectivă şi pe Dorohoi. Deja am dat dispoziţii celor de la logistică să mergem pe procedura de achiziţii cu constructorul fiindcă proiectul e în faza de finalizare. În prezent facem o inventariere a posturilor de poliţie din teritoriu. Au mai fost posturi inaugurate, modernizate şi ne mândrim din punctul acesta de vedere, au condiţii destul de bune”, specifică şeful IPJ Botoşani.
Însă mai sunt o serie de posturi ce necesită reparaţii capitale şi, în consecinţă, au fost inventariate, fotografiate în teritoriu. „Avem un termen stabilit, până pe 27 februarie să aducem la cunoştinţa Inspectoratului General şi vedem după posibilităţi. Posturile funcţionează normal, dar e bine să le ai în observaţie, sunt clădiri care îmbătrânesc în timp”, a mai adăugat Viorel Şerbănoiu.
În schimb, legat de siguranţa cetăţeanului, de furturile care se comit prin comune fără ca agenţii de poliţie să descopere hoţii, sau să prevină aceste furturi, şeful Şerbănoiu şi liderii de sindicat ai poliţiştilor n-au rostit nici o vorbă. Ce s-a înţeles bine, a fost faptul că poliţiştii vor fi neiertători cu amenzile, pentru ca nu cumva planul să rămână neîndeplinit şi poliţiştii să n-aibă bani de salarii şi prime . (Eliza Sofian)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Băsescu şi Iuscenko interpelaţi de românii din Ucraina
Moldova şi criza economică mondială
Cu cipul la Tribunal
Mc’Donald în luptă cu micul românesc
Costul oficial al procesului de la Haga
Ţigări în valoare de 15.000 lei confiscate la Ştefăneşti
Comentariul comentariilor XXIX
(Ioan Rotundu)
Horoscop
Preşedintele şi lunetistul
Măsuri anticriză... marca Ţâbuleac
Dacă plătiţi bine, vă poate aduce licenţa şi acasă!
Trimiteţi moartea în vacanţă!
Primarii au fost instruiţi pentru situaţii de urgenţă
Afrăsinei a devenit, oficial, colegă cu prefectul Roman
Câmpanu discută despre coerenţa politicienilor
Ţurcanu vrea subvenţii mai mari de la UE
Hoţia de la Bonintex se putea solda cu consecinţe mult mai grave
Friptură gasconă
Ore de gardă mai puţine, leafa aceeaşi
Elevă în comă alcoolică, la numai 16 ani
Terapie ecologistă pentru bolnavii psihici
Guvernanţii i-au mai tras odată pe sfoară pe profesori
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă