Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
23995
De la 07 Ianuarie 2003
113179684

Primarul Cătălin Flutur , premiat de conducerea Universităţii „Petre Andrei”

  • 11 March 2011, 23:00

Primarul municipiului Botoşani, Cătălin Flutur a primit din partea Universităţii „Petre Andrei” din Iaşi o plachetă în semn de mulţumire pentru colaborarea şi sprijinul acordate permanent de către comunitatea locală în proiectele derulate în cei 20 de ani de activitate de către instituţia de învăţământ superior.
Reprezentanţii Universităţii „Petre Andrei” din Iaşi au fost prezenţi, joi, la Botoşani cu scopul de a lansa două oferte-program de formare şi perfecţionare a funcţionarilor publici din cadrul structurilor Ministerului de Interne.
Acestea se adresează atît funcţionarilor publici cît înalţilor funcţionari publici. În baza unui protocol de colaborare cu Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici din România, Universitatea ieşeană organizează cursul de formare şi perfecţionare profesională „Comunicare intra şi extraorganizaţională în instituţiile publice” având mai multe tematici. Cursurile sunt susţinute de profesori din cadrul universităţii organizatoare precum şi de experţi din cadrul ANFP. Fiecare cursant va primi la finalizarea cursului un certificat de competenţă profesională eliberat de Universitatea Petre Andrei din Iaşi.
După prezentarea ofertelor program la care au asistat şi reprezentanţi ai unor servicii din cadrul Primăriei, dar şi de la instituţii botoşănene, rectorul Universităţii Petre Andrei, Doru Tompea i-a înmânat primarului Cătălin Flutur o plachetă pentru colaborarea deosebită pe care instituţia de învăţământ superior a avut-o cu Primăria Botoşani de-a lungul timpului.
Primarul Cătălin Flutur a declarat că este onorat de această distincţie mulţumind conducerii universitare pentru demararea acestor cursuri deoarece funcţionarii au obligaţia de a urma permanent cursuri de perfecţionare în domeniul fiecăruia de activitate.
„Am avut într-adevăr o colaborare fructuoasă şi foarte bună. Cred că vom identifica acele locuri unde suntem mai puţin pregătiţi. E foarte important că aceste cursuri se organizează la Botoşani, vom studia cu colegii noştri de la celelalte servicii, compartimente aceste posibilităţi oferite”, a declarat primarul Cătălin Flutur.
Cursurile se vor desfăşura în week-end astfel încât desfăşurarea lor să nu perturbe activitatea din timpul serviciului. Universitatea Petre Andrei îşi are punctul de lucru la Botoşani la Şcoala nr 17, unde de altfel se poat afla mai multe detalii despre aceste cursuri oferite. (Lavinia Preda)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Catastrofă în Japonia: 88.000 de persoane sunt dispărute
Adrian Năstase ia apărarea lui Dan Voiculescu
Liderii europeni ii cer colonelului Gaddafi să demisioneze imediat
Franţa şi Marea Britanie au semănat discordia în sânul UE
Caricatura zilei
Bancul zilei: Păcate-n post
Nemulţumiri salariale şi la :Şcoala Vf. Câmpului
Luna februarie încărcată pentru pompierii botoşăneni
Ajuns ilegal în România, peste barajul Stânca-Costeşti
Decedat după ce i-a luat foc pătura electrică
Horoscop
Cutremur devastator si in Japonia
Prof. Marmureanu: e unul din cele mai mari cutremure care au zguduit lumea
Vicepresedintele SUA, Joe Biden a aterizat la Chisinau
„Șomajul poate fi combătut nu cu demagogie, ci cu măsuri concrete”
Duel între doi membri ai clasei politice ticăloşite
Senatorul Marcu consideră PDL-ul o tagmă a hoţilor
el şi-a argumentat acuzaţia cu citate dinb literatură
Din nou Ţurcanui îl murui în pe Ţâbuleac în troaca porcilor
„Lumea lu’ Rotundu” apreciată şi comentată de un public numeros
Despre gradaţiile de merit
Mai puţini elevi la gimnaziu
Grevă, luni, la două colegii botoşănene
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă