Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Social
Sindicate
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
35132
De la 07 Ianuarie 2003
112785483

Primul musical pentru copii din Botoşani

  • 11 October 2009, 23:00

Au renunţat la vacanţa lor de vară pentru primul musical pentru copii din Botoşani. Ore de coregrafie, de canto şi actorie, cam aşa s-ar putea descrie în doar câteva cuvinte vara care s-a încheiat pentru copiii din grupul Cheia Sol. Totul pentru un spectacol-tip musical în care membrii grupului şi-au pus imaginaţia la încercare atât la partea coregrafică şi textele muzicale cât şi la replicile actoriceşti. Spectacolul intitulat „Elevi moderni”, aflat sub coordonarea profesoarei Oana Puşcaşu va avea premiera sâmbătă şi duminică (17 şi 18 octombrie) la Sala Mare a Teatrului Mihai Eminescu, de la ora 11.00.
Biletele s-au pus deja în vânzare şi se găsesc în şcoli şi grădiniţe. Oana Tăbultoc, Ioana Frăsinescu, Nicole Lăzăruc, Mihai Enache, Viviana Sposub, Claudia Rusu, Ana Maria Bucşă, Miruna Buză, Alexandra Mera, Costinel Bălan, Bogdan Bidaşcă, Tudor Lăzăruc, Raul Poama-Neagra şi Sorena Bidaşcă sunt protagoniştii primului musical pentru copii realizat la Botoşani. Grupul de copii aflat sub coordonarea Oanei Puşcaşu îşi doreşte prin acest spectacol ca adulţii să retrăiască frumoşii ani de şcoală, iar cei mai mici să se bucure de momentele vesele create special pentru ei.
Spectacolul care va avea premiera în zilele de 17 şi 18 octombrie la Botoşani a fost montat sâmbătă seară (10 octombrie) într-o avanpremieră la Iulius Mall în Suceava. Micuţii botoşăneni au fost aplaudaţi cu căldură pentru talentul şi efortul depus la crearea acestui frumos spectacol de către sucevenii aflaţi la cumpărături. Cursurile de actorie, canto şi coregrafie care au precedat spectacolul pe care botoşănenii îl pot vedea în week-end au fost organizate graţie unui proiect finanţat de Primăria Botoşani, proiect pe care Asociaţia Culturală „Cheia Sol” l-a câştigat anul acesta.
„Nu trebuie omis aportul actorului Marius Rusu pentru finalizarea acestui important proiect. Copiii aduc mii de mulţumiri actorului de la Teatrul pentru Copii şi Adolescenţi Vasilache pentru răbdarea, efortul şi dorinţa de a le transmite din secretul meseriei sale. Grupul Cheia Sol mulţumeşte totodată tuturor celor care au crezut şi au sprijinit acest spectacol îndrăzneţ pe care copiii intenţionează să-l extindă şi în judeţ” a declarat preşedintele Asociaţiei „Cheia Sol”, Oana Puşcaşu. (Lavinia Preda).

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Baciul liberal emite judecăţi de valoare politică… răsuflate
Sindicatele din învăţământ fac blat cu Guvernul,
acuză liberalul Grigore Bozi
Liberalii se laudă cu zeci de mii de semnături pentru Crin Antonescu
Vrăbiuţa Cătălina Lupaşcu continuă să viseze la mălaiul lui Cristian Achiţei
O fetiţă de doi ani parcă a intrat în pământ
O flămânzeancă a fost snopită în bătaie de soţ
Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, invitat la “Dupa 20 de ani”
Parteneriat şcolar pentru elevii care vor să înveţe agricultură
Program TELE' M Botoşani, luni
Secretara Florica gafează din nou
Cumpără cu banul jos
Horoscop
Un poliţist într-o cofetărie
Mulţumiri
Gândurile măreţe ale baciului liberal
Ioan Rotundu
Mii de fermieri au culturile calamitate de secetă
Şomerii creează probleme medicilor de familie
Se caută soluţii juridice pentru copii abandonaţi de părinţi
Medicii specialişti europeni migrează peste Ocean
ai noştri le iau locul
Tunsă ras şi bărbierită!
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă