Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Economic
Fapt divers
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
25394
De la 07 Ianuarie 2003
108562035

Botoşani: Elsaco îşi construieşte o nouă imagine, cu un nou brand

  • investiţşii în energia eoliană de 500 milioane euro
  • cu ochii pe investiţia Cornişa
  • 12 April 2013, 23:00

Vineri, la Conacul Zăiceşti, conducerea societăţii Elsaco a organizat o conferinţă de presă în cadrul căreia a anunţat că societatea intră într-o nouă fază de dezvoltare, de consolidare a afacerilor sale,. motiv pentru care actualul brand nu mai corespunde cu proiectele de viitor şi s-a decis rescrierea lui.
La conferinţă au participat preşedintele companiei Valeriu Iftimie, fiul său Vlad, directorul executiv al Elsaco, vicepreşedinţii Doru Popa şi Ovidiu Jitaru, directorul general Mihai Constantinescu, directorul de comunicare Toni Costin şi reprezentanţii agenţiei NON, care au creat noul brand al firmei.
Preşedintele Valeriu Iftimie a evidenţiat faptul că firma a crescut constant în cei 19 ani de existenţă. „Am încercat în primul rând să dovedim că suntem profesionişti şi abia apoi am căutat profitul. Am trecut în mod natural de la stadiul de partener roman de încredere, la cel al jucătorului internaţional de renume. Iar acum, la începutul anului 2013, am simţit că este momentul schimbării imaginii noastre pentru a marca accesul companiei Elsaco către un alt nivel de dezvoltare” a explicat preşedintele Iftimie motivele pentru care s-a regândit brandul companiei.
Potrivit celor declarate de specialiştii din companie, noul logo creat a fost gândit să exprime forţa, experienţa şi seriozitatea companiei, calităţi dobândite în cei 19 ani de activitate şi recunoscute de către partenerii de afaceri.
"Am schimbat vizual brandul nostru pentru a-l adapta noii noastre poziţii pe piaţă, dar rămânem fideli misiunii noastre de a furniza şi implementa soluţii profesionale de management al utilităţilor publice, apă, energie, iluminat folosind experienţa ţi profesionalismul acumulat astfel încât să creştem gradul de mulţumire al tuturor pozapărţilor implicate: personal propriu, clienţi şi parteneri” a declarat Mihai Constantinescu, directorul general al companiei Elsaco.
Cu prilejul acestei conferinţe de presă, preşedintele Valeriu Iftimie a anunţat că societatea pe care o conduce va implementa primul parc eolian din Botoşani. „În energie eoliană avem nişte proiecte destul de interesante. Eu am şi spus, de altfel, că vom fi primul constructor de parc eolian din judeţul Botoşani. Şi îmi menţin promisiunea asta”, a informat Iftime audienţa.
În acelaşi timp, Iftimie recunoaşte că sunt probleme de ordin legislativ care-i blochează proiectul dar speră să le poată depăşi cât mai curând. „Ca şi noi, sunt foarte mulţi oameni încurcaţi, care au investit, au cheltuit foarte mulţi bani şi care sunt blocaţi, astăzi, de o incoerenţă legislativă”, a precizat Iftime. În domeniul energiei eoliene, compania Elsaco lucrează cu un partener francez iar valoarea investiţiei este estimată la 500 milioane euro.
Nici investiţia cunoscută sub numele de Parcul Cornişa nu a scăpat atenţiei companiei Elsaco. Preşedintele Iftimie a declarat că va negocia cu patronul societăţii Electroalfa, Gheorghe Ciubotaru, ca partea de ventilaţie şi electrică să fie realizată de compania Elsaco.
„Noi am licitat la lucrarea asta, am avut un preţ şi credem că este foarte greu să faci un preţ mai mic decât noi şi acum ne repoziţionăm. Nu ştiu dacă au făcut o selecţie serioasă de oferte. Eu cred că noi avem ceva de dat”, a afirmat Iftime.
Reamintim că realizarea investiţiei Cornişa a fost câştigată la licitaţie de firma Electroalfa după mai multe contestaţii depuse împotriva unei firme spaniole, ce fusese iniţial declarată câştigătoare. (Adrian Marcu)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Bancul zilei: Panica neveste-si
Horoscop
Consilierul ştiinţific şef al Comisiei Europene dă undă verde gazelor de şist
Foamea de bani îi împinge pe oficialii ciprioţi să vândă aurul ţării
În scandalul USL, Roman s-a dat de partea „diavolului roşu”
Portariuc renunţă la locuinţele „Mazăre” în favoarea celor ale lui Prisecariu
Afaceristul cu alcool Calistru vrea să schimbe destinaţia Cabanei Rediu
Angajaţii Spitalului judeţean au dat vrabia PDL pe cioara PSD
acum protestează în faţa unor porţi închise
Baltă promite, E.ON continuă să ne încaseze
Gireadă vrea să meargă la Ponta cu sicrie şi coroane
Scenariul unui duel în… pistoale, Iliuţă - Portariuc
Pe sigla de vot a PSD curg valuri de sânge
oamenii continuă să moară, Portariuc să promită
Indirect, Roman confirmă că proiectul de modernizare a reţelei de apă nu se va mai realiza
După ce-a provocat scandal, Domonco s-a lăsat păgubaş
Gastronomie: Drob de miel
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă