Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Anunţuri
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Mediu
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
14050
De la 07 Ianuarie 2003
123805601

Revoltat, un botoşănean acuză că

Viceprimarul PSD Cosmin Andrei îşi face campanie pe seama pandemiei

  • Ioan Rotundu
  • 15 April 2020, 21:53

Revoltat, botoşăneanul C.C. m-a sunat să-mi relateze că viceprimarul PSD al municipiului Botoşani, Cosmin Andrei, în cursul zilei de miercuri, 15 aprilie a.c. îşi făcea campanie electorală în Piaţa Viilor din Botoşani.
Viceprimarul împărţea la cei prezenţi în piaţă mănuşi şi mască, având grijă să le spună cetăţenilor că el este cel care le stă alături şi-i protejează de pandemia generată mde corona virus.
C.C. are vârsta de peste 68 de ani, şi susţine că pe el nu l-a luat în seamă Cosmin Andrei, nu l-a ajutat cu nimic, dimpotrivă, PSD-ul i-a adus numai necazuri.
Pentru că C.C. a afirmat că materialele de protecţie împărţite de vicele Cosmin Andrei ar fi fost o acţiune proprie a acestuia, având bănuiala că de fapt acele materiale au fost achiziţionate de Primăria Botoşani din bani publici, l-am sunat pe primarul Cătălin Flutur să clarific problema. Din păcate, primarul nu mi-a răspuns la telefon, aşa că acţiunea viceprimarului Cosmin Andrei rămâne o necunoscută din punct de vedere al finanţării. Cert este că nu-i prima oară când viceprimarul PSD Cosmin Andrei îşi face campanie electorală pe seama necazurilor botoşănenilor, ceea ce pe botoşănenii de bună credinţă şi oneşti îi revoltă. Nu şi pe Cosmin Andrei care-şi vede de interesul său politic prin manipularea cetăţenilor în interes de partid.
Fac publică convorbirea mea cu C.C. dar nu este prima oară când acest botoşănean se manifestă revoltat faţă de acţiunile viceprimarului PSD..

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Poliţistul Vaipan nu pare să fi aflat că lauda de sine nu miroase a bine
Ioan Roitundu
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Horoscopul săptămânii 13 – 19.04.2020
Presa`n gura lu` Rotundu : Emisiunea din 10.04.2020
Cer judecătorilor interdicţia Jurnalului de a publica informaţii de interes public
Ioan Rotundu
De la Botosani la Verona - Diaspora II
Bancul săptămânii: Ion, căutat de medic…
Şantajul, arma cu care poliţistul Vaipan controlează UAT Ştefăneşti
Ioan Rotundu
Ameninţat din nou de un şmecher cu limba pusă pe moaţe
Ioan Rotundu
Primăria Corni -. Anunţ concurs de angajare
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog