Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Editorial
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
25487
De la 07 Ianuarie 2003
110945957

Botoşani: Proaspătul senator Poperscu l-acuză de de potlogării pe Ţurcanu

  • guraliva deputată Mincă i-a ţinut isonul
  • 12 December 2012, 23:00

Senatorul PP-DD Corneliu Popescu a adus o serie de acuzaţii deosebit de grave preşedintelui Consiliului Judeţean Botoşani, Florin Ţurcanu. Acesta a făcut aluzie la abatorul aparţinând tatălui preşedintelui CJ Florea Ţurcanu spunând că a fost construit fără a se ţine cont de prevederile legale. În plus a dat exemplu şi o societate care ar fi lucrat la aceeaşi unitate fără acte.
„De exemplu autorizaţia de construcţie la abatorul lui Ţurcanu nici n-a fost scoasă”, a afirmat Corneliu Popescu. Popescu a adăugat că în data de 5 decembrie, când ţinea un spectacol la Blândeşti, au venit poliţişti şi jandarmi ca să fugărească, în loc ca autorităţile să controleze maşinile care transportau beton spre abator.
„Eu nu ştiu cine-i şi cum e, dar scria Tehnic Asist. Turnau betoane acolo şi nu aveau nici un fel de aviz. În loc ca Poliţia şi Garda Financiară să controleze avizul de însoţire, ne-a evacuat pe noi, iar maşinile treceau la turnat betoane”, a mai spus Corneliu Popescu.
În replică preşedintele CJ a declarat că acuzaţiile PP-DD-istului sunt nefondate. „Acele imobile au fost construite în anul 2002. Florea Ţurcanu le-a cumpărat de la un lichidator judiciar. S-a construit doar un gard, pentru care este certificat de urbanism. Aceste acuzaţii sunt nefondate” a menţionat Ţurcanu.
Şi proaspăta deputată Liliana Mincă, deşi s-a încheiat campania electorală, a continuat tirada împotriva lui Florin Ţurcanu şi a concubinei sale Roxana Anuşcă, candidatul USL împotriva căreia a candidat.
În stilul caracteristic a spus că doar membrii PP-DD au primit voturile botoşănenilor, deşi au ajuns în Parlament de pe locul doi, ca urmare a redistribuirii.
În plus a adăugat că au avut voturi peste scorul partidului, ceea ce demonstrează că au fost votaţi pentru numele lor, în timp ce candidaţii USL nu au primit voturi decât pentru faptul că făceau parte din această uniune.
„Şi un sac de cartofi ar fi obţinut peste 50%+1 din voturi dacă ar fi candidat din partea USL”, a declarat Mincă. Mai mult Liliana Mincă a ţinut să precizeze că aşteaptă bani pentru primăriile care au votat Roxana Anuşcă aşteptându-se ca cele 21 de primării să primească fondurile promise de aceasta şi de Florin Ţurcanu, preşedintele CJ Botoşani.
Mincă a mai spus că USL îi ţine pe botoşăneni în foame şi că aceştia nu au ce pune în farfurie din cauza pesediştilor şi a peneliştilor. „Botoşănenii au pierdut mult pentru că au votat USL”, a adăugat Mincă. (Adrian Marcu)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Horoscop
Bancul zilei: Fată… la Maternitate
Gastronomie: Sângerete
Negocierile in USL pentru Guvern: ultimele informaţii despre viitorii miniştri
Vatican: Lumea nu se va sfârşi precum ar fi prezis mayasii
Marea abureală
Ioan Rotundu
Ministru, dar unul micuţ!
Ioan Rotundu
Sorin Ovidiu Vintu a plagiat cartea pe care a scris-o în închisoare
pentru a i se reduce pedeapsa
Ponta despre îngheţarea salariilor în 2013
alte măriri de salarii... nu ne-am obligat
Guvernul prelungeşte şi în 2013 măsurile de austeritate pentru bugetari
Botoşani: Drumuri judeţene închise
Botoşani: Transport gratuit cu tramvaiul joi şi vineri în municipiu
Hoţii din Flămânzi n-au fost arestaţi
Jandarmi, poliţişti şi pompieri în lupta cu troienele
Parcul Cornişa dat pe mâna spaniolilor
Moldoveancă trimisă în judecată pentru contrabandă cu ţigări
Primăria Botoşani face concedieri în plină iarnă
Capacitatea organizatorică a primarului Portariuc s-a împotmolit în zăpadă
Asistenţii SJA vor face gărzi plătite
IŞJ: Învăţământ paralizat în întreg judeţul de nămeţi
Asistenţă medicală îngreunată de starea drumurilor
Localităţi lăsate fără apă din cauza unei avarfii
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă