Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Anunţuri
Economic
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
12184
De la 07 Ianuarie 2003
118211270

Pamflet

Garda de Mediu Botoşani – Indianca, dolarii şi parlamentarii

  • 12 May 2017, 23:00

Umbla vorba prin targ ca indianca de la Albesti, d-na Cristina Kashyap asteapta cu nerabdare titularizarea in functia de comisar sef la Garda de Mediu Botosani. Ajunsa la a doua tinerete, politruca PSD a solicitat transferul de la Agentia pentru Protectia Mediului Botosani la Garda de Mediu Botosani in urma cu cateva luni, imediat ce locul caldut a fost lasat liber de pupila Razvan Rotaru, vajnic aparator al intereselor de partid si falnic deputat de Botosani care deja s-a remarcat in aceasta functie printr-o actiune energica de intimidare a presei libere din judetul vecin.
Ulterior, mecanismul PSD s-a pus imediat in miscare si in data de 28.04.2017 Agentia Nationala a Functionarilor Publici a scos la concurs postul de comisar sef pentru Comisariatul Judeţean Botoşani. Avand in vedere problemele grele cu care se confrunta judetul Botosani in acest moment din punct de vedere al protectiei mediului : balastiere care functioneaza ilegal cu protectia stapanirii, colectarea gunoiului menajer si efectuarea de controale cu dedicatie la primariile partidelor din opozitie este de la sine inteles ca rezolvarea acestor probleme prin perpetuarea politrucilor de partid va fi rezolvata intr-un viitor foarte indepartat sau poate niciodata.
D-na Cristina Kashyap venita la Garda de Mediu de cateva luni este evident depasita de situatie si refuza comunicarea cu presa locala, solicitand comunicarea cu cetatenii municipiului prin intermediul Garzii Nationale de Mediu; pai Garda Nationala de Mediu nu poate raspunde stimabila duduita la intrebarile particulare din teritoriu; odata ce v-ati asumat aceasta functie, trebuie sa iesiti in fata cetatenilor si sa raspundeti tuturor intrebarilor si nu doar intrebarilor comode. Activitatea Dvs. de pana acum nu exista si inteleg ca ati dat 2-3 comunicate in presa prin care v-ati laudat cu amenzile date de colegii Dvs. la diferite obiective pentru a arunca cu praf in ochi celor care se uita spre Garda de Mediu Botosani. Care a fost contributia ta duduita?
Problemele grele de mediu sunt lasate deoparte si primeaza doar actiuni populiste de partid de tipul plantarii de copaci si distribuirii de fluturasi; d-na Cristina Kashyap apare in poze dar nu stiu daca duduita a pus mana pe harlet vreodata sau daca stie cum se planteaza un copac – vorba aceea duduita …. cu verdele in sus!
De cand ati venit la conducere nu am auzit de nici o masura luata de Garda de Mediu Botosani impotriva E-on sau a celor responsabili pentru poluarea mediului rezultata din arderea transformatoarelor de la Catamarasti Deal, nu am auzit de nici o masura luata impotriva balastierelor ilegale din zona Darabani sau impotriva firmelor care taie si prelucreaza material lemnos in nestire.
Colac peste pupaza, va aflati acum si in greva generala; greva generala cu PSD la putere si cu toate parghiile la indemana Dvs.???
Asteptam asadar cu interes concursul grotesc de la Bucuresti din data de 31.05.2017 prin care va fi intronata cu surle si trambite o noua unealta a ciumei rosii; d-na Cristina Kashyap puteti sa nu va luati nici pix si nici foi cand mergeti la concurs pentru ca toata lumea stie ce are de facut.
Am zis!
Silvia Orizio

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Bancul zilnic: Execuţie în stil poliţist
Horoscopul zilei de 12.05.2017
Prezente inedite pe listele lui Macron:
O fosta toreadoare, un geniu al matematicii, o femeie pilot de vanatoare si un judecator anticoruptie
Donald Trump recunoaste ca l-a intrebat de trei ori pe fostul director FBI
daca este vizat de ancheta privind legaturi cu Rusia
Informare meteo de furtuni, ploi torentiale si fulgere,
Klaus Iohannis vrea o intalnire in iunie cu presedintele Trump/
Coalitia PSD-ALDE se pregateste de remanierea Guvernului Grindeanu. Ar fi vizati trei ministri
Guvernul a gasit sediu la Bruxelles pentru reprezentanta Romaniei la UE
Statul roman blocheaza zilnic accesul la site-ul prin care fermierii isi raporteaza terenurile
pentru platile de la Uniunea Europeana, din cauza numarului prea mare de vizitatori
Lumea lu' Rotundu: Emisiunea din 12.05.2017
Comunicat de presă APIA Votoşani
Catrenul săptămânii
Lumea lu' Rotundu: Botoșănean omagiat la Chișinău
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă