Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Gastronomie
Publicitate
Remember
Mediu
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8068 lei
1 USD = 4.3926 lei


Număr accesări
Astăzi:
12214
De la 07 Ianuarie 2003
74077729

Conţac reclamă luxul în care se lăfăi familia senatorului Ţâbuleac

  • 12 November 2007, 23:00

Indignat de declaraţiile senatorului Mihai Ţâbuleac privind câştigarea licitaţiei de la deszăpeziri, preşedintele Consiliului Judeţean trece la dezvăluiri privind fostele afaceri ale senatorului liberal democrat. Constantin Conţac îl avertizează pe senator că a avut norocul să nu ajungă până în momentul de faţă la închisoare. Acesta venit cu documente din care susţine că reiese frauda făcută de Ţâbuleac cu Vinalcool- ul.
„Cer public preşedintelui Tribunalului Botoşani să declare ce s-a întâmplat cu procesul pierdut de Ţâbuleac şi care trebuia să aibă loc la Suceava. De asemenea cer organelor de poliţie să facă o anchetă pentru că nu este târziu niciodată să fie luate măsuri cu acest individ care dă lecţii cu neruşinare judeţului”, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean.
Acesta îi solicită public de asemenea senatorului liberal democrat să arate cum a reuşit să îşi facă atât casă de vacanţă cât şi locuinţa din Botoşani în condiţiile în care unde a lucrat niciodată nu a avut profit. „Cer să justifice de unde îşi poate întreţine familia într-un lux pe care foarte puţine familii în Botoşani şi-l pot permite. Acest senator care se dă mare la nivel de Parlament are impertinenţa să spună că a făcut ceva pentru Botoşani”, a declarat Constantin Conţac. Preşedintele CJ a pus la dispoziţie întâmpinarea ce arată solicitarea de respingere a contestaţiei ca neîntemeiată, menţinerea pozaprocesului verbal de control şi a deciziei fiscale ca fiind legale şi temeinice. Prin contestaţie se solicita anularea procesului verbal încheiat de DGFPJ Botoşani şi a Deciziei Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală privind virarea la bugetul de stat a sumei de 13,1 miliarde lei vechi. Motivele invocate au fost considerate neîntemeiate.
În privinţa controalelor la societăţile sale, Conţac nu îşi face probleme, susţinând că a trecut cu bine de două controale şi săptămâna trecută. Acesta subliniază însă că permanent firmele la care este acţionar sunt hărţuite de controale ale Gărzii Financiare dictate politic. „Nu mă deranjează controalele. Eu de cinci ani de zile sunt doar acţionar şi firmele pot participa la toate licitaţiile”, a precizat Constantin Conţac.
De partea cealaltă, preşedintele liberal democraţilor botoşăneni susţine că senatorul Mihai Ţâbuleac nu are pe rolul instanţei nici un dosar penal, iar firma Vinalcool a fost radiată din Registrul Comerţului. „Ştiind că tu ai un dosar penal pe rol, ar trebui să taci din gură. Senatorul Mihai Ţâbuleac nu are nici dosar civil nici penal”, a declarat Liviu Rădăşanu. Rămâne însă o enigmă modul în care s-a soluţionat dosarul nr. 7506/2004 aflat pe rolul Curţii de Apel Suceava şi care privea societatea Vinalcool SA Botoşani, pentru că Rădăşanu n-a prezentat presei soluţia instanţei de judecată rămasă definitivă şi irevocabilă. (Bianca ALBU)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Se vrea demisia Feliciei Mihai, acuzată de comiterea unor fapte foarte grave
Amendamentele lui Ţâbuleac la Codul de procedură fiscală au fost respinse
O dorinţă a lui Conţac este luată drept ameninţare cu moartea
Liberal democraţii se plâng de şicanele foştilor colegi
Candidat surpriză la Primăria Botoşani
Conservatorii botoşănenii nu vor mai avea parlamentari de la centru
Expoziţie "Octav Onicescu" la Muzeul Judeţean
Reţinuţi pentru trafic de droguri
Program TELE’M BOTOŞANI, marţi, 13 noiembrie
Garda de Mediu a mai redus din birocraţie
Declararea zilei de 15 septembrie - Ziua Internaţională a Democraţiei
Şcolile fără căldură, în atenţia prefectului de Botoşani
Încă patru ambulanţe pentru Botoşani
Poliţiştii de frontieră în mijlocul elevilor
Horoscop
Vă oferă jucării erotice
Anunţ important
Ce-a de-a doua dorinţă a olteanului
Wade Williams a cântat în corul bisericii
Daniel Niţoiu de la sport.ro este un sportiv înnăscut
Ioana Muntean s-a căsătorit cu Mihai Livadaru
Andreea şi Petrişor, pe locul întâi la ”Dancing around the world”
Fritată cu ciuperci şi dovleac
De ce vor liberalii să fie votaţi?
Directorul dr. Bănilă scoate bani grei din gărzi şi alte activităţi
Liceul de Artă implicat într-un proiect regional
Staţiile de epurare pregătite pentru sezonul rece
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă