Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Mondene
Gastronomie
Reportaje
Religie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
3968
De la 07 Ianuarie 2003
123992618

PNL a prezentat refulaţii culeşi din PD

  • 12 October 2007, 23:00

Liberalii botoşăneni şi-au ţinut parţial promisiunea de a prezenta noii membri de partid ce au părăsit formaţiuni precum PD, PSD şi PRM, părăsindu-şi funcţiile de conducere pentru a se alătura liberalilor. Primul episod al prezentării a vizat foştii membri PD (foto, de la stânga la dreapta: Dorin Botnar, Constantin Lusneac şi Verginel Vacariu). Noile achiziţii liberale sunt secretarul executiv al Filialei Judeţene a democraţilor botoşăneni Dorin Botnar şi vicepreşedinţii Constantin Luşneac şi Verginel Vacariu. Cei trei susţin că au părăsit partidul pentru că nu erau mulţumiţi de echipa şi modul de lucru din interiorul filialei judeţene a democraţilor botoşăneni. „Sper să putem realiza în rândurile PNL lucruri pe care nu le-am putut realiza până acum. A fost destul de greu să luăm această decizie, dar am plecat pentru nu am găsit în PD organizaţie şi echipă la nivel de Botoşani. Sper ca în această echipă tânără, cu oameni care doresc să facă ceva pentru interesul comunităţii, să facem o treabă bună”, a declarat Constantin Luşneac.
La vorbele sale au subscris şi ceilalţi doi foşti democraţi. Verginel Vacariu susţine că decizia a fost luată după o analiză foarte serioasă. „Singurul motiv a fost că nu am simţit că îi avem aproape pe cei cu care suntem. De multe ori sentimentele sunt de repulsie totală şi personal considerăm că echipa nu era pentru noi”, a declarat Vacariu.
Aceştia au precizat că nu au pretenţie la funcţii odată ajunşi în PNL. Preşedintele liberalilor botoşăneni Liviu Câmpanu a afirmat că în spatele acestor trei oameni sunt şi preşedinţi de organizaţii care odată cu ei au trecut la PNL. Viceprimarul din Săveni Relu Târzioru le-a urat bun venit în organizaţie, exprimându-şi încrederea în faptul că noii membri se vor acomoda uşor în noua echipă liberală. „Noi suntem oamenii faptelor şi nu ai vorbelor, iar dacă vor să facă treabă aici se pot manifesta”, este de părere Relu Târzioru.
De cealaltă parte, preşedintele democraţilor botoşăneni Radu Drăguş apreciază pierderea ca una de imagine pentru partid. Cu toate acestea, el le urează succes foştilor colegi deveniţi adversari politici şi o activitate politică intensă în PNL. „Orice plecare din partid este o pierdere, dar vă asigur că nu este o pierdere atât de mare pe cât o prezintă liberalii. Nu ne vom apuca să aducem acuzaţii. Trăim într-o ţară democratică şi au dreptul să aleagă”, a precizat Radu Drăguş.
Din punctul său de vedere cei trei membri plecaţi ar fi riscat oricum sancţiuni, pentru că organizaţiile pe care le coordonau nu au avut cele mai bune rezultate. Perspectiva europarlamentarelor pentru ei nu era roz, dar activitatea lor putea fi intensificată şi ar fi rămas fără probleme pe funcţii. Democraţii mai au şapte vicepreşedinţi, iar la viitorul Comitet Consultativ Judeţean vor avea loc alegeri pentru a fi ocupate şi cele două funcţii de vicepreşedinţi rămase vacante. (Bianca ALBU)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Comunicat S.C. TERMICA S.A. Botoşani
Noi reglementări privind recunoaşterea diplomelor şi calificărilor profesionale
300.000 lei pentru acoperirea cheltuielilor de întreţinere şi funcţionare
Satul Baspunar - Muzeul lui Allah
Comunicat de presă
Program TELE’M Botoşani
Printre sudalme şi înjurături, o şcoală a recuperat terenul confiscat abuziv
Din nou s-a amânat sosirea computerului tomograf
Nou şef la Inspecţia Sanitară de Stat
Poliţişti anchetaţi penal pentru luare de mită
Au crescut faptele de violenţă împotriva vieţii
Priorităţi pentru Inspectoratul Şcolar
Inspectorii OJPC vor fi penalizaţi
Grădiniţă transformată în cabinet medical
Flutur oferă cu generozitate lemne de foc pentru nevoiaşi
Liberal democraţii au un nou sediu
Câmpanu speră să scape de Negrescu
Prefectul a inaugurat drumul de la Broscăuţi
Liberalii au făcut pasul... dar Flutur s-a întors cu faţa spre Canada
Doar patru primării se vor bucura de banii guvernamentali
Horoscop
Povestiri
Fii afurisită gâscă!
Plată substanţială, din banii publici, pentru un proiect inutilizabil
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog