Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Editorial
Sănătate
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Pamflet
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
910
De la 07 Ianuarie 2003
123652896

Există un dictat politic PNL – PSD contra intereselor judeţului

  • susţin PRM-iştii botoşăneni referindu-se la deciziile luate în Consiliul Judeţean
  • 13 December 2009, 23:00

PRM-iştii botoşăneni au declarat într-o conferinţă de presă că s-au săturat de instabilitatea politică care creează vid după vid în stabilimentul economic al judeţului. Potrivit vicepreşedintelui Eugen Niţură (foto), numirile politice, repetate cu o consecvenţă deja intrată în obişnuinţă au menirea a destabiliza lucrurile pe măsură ce abia intră pe un făgaş normal.
Aici a amintit episodul de tristă amintire petrecut la Consiliul Judeţean, când vicepreşedintele Cristian Achiţei, a fost schimbat din funcţie prin vot politic, cu toate că era inginer şi era considerat un bun profesionist.
„Aşteptăm şi noi cu încredere, fie să se stabilizeze sus şi să se determine aici nişte legături între partide şi la nivel judeţean să se lămurească treburile pentru că altfel judeţul Botoşani care se clasează pe locul 40 din România ca dezvoltare şi ca necazuri, continuăm să întărim acest lucru.
În Consiliul Judeţean s-au făcut schimbări în conducere strict politice, fără a se ţine cont de nevoile judeţului Botoşani. Nu au reuşit să găsească cadre de conducere competente, care din punct de vedere profesional să găsească soluţii pentru problemele cu care ne confruntăm. Cum a apărut o anumită persoană, dar e competentă sau nu e competent nu dau nume, prima grijă a fost să schimbe iarăşi oamenii din funcţiile de conducere.
Se stabilizaseră lucrurile la Drumuri, în sensul că s-a deschis finanţarea şi să se modernizeze multe segmente de drumurile proaste ale judeţului, prima grijă a unui nou venit a fost să-l schimbe pe acela, de ce şi cum nu ştiu”
, a declarat Eugen Niţură.
PRM-istul botoşănean a ţinut să adauge că aflându-se în inferioritate numerică în structura Consiliului Judeţean, doar doi, multe din decizii nu pot fi împiedicate cu toate că îşi susţin punctele de vedere cu vehemenţă. „Şi cum aici contează puterea votului, noi observăm ca şi consilieri din start că dacă ei se coalizează acolo, indiferent ce am zice şi orice am face, nu se rezolvă nimic pentru că suntem numai doi. Dar nu vor să înţeleagă că judeţul are nevoie de stabilitate politică, are nevoie o dată pentru totdeauna de nişte oameni competenţi, nu nişte oameni care sunt pe val. Că tot auzim, băi nu sunteţi pe val? Sau nu vedeţi valul?”, a adăugat Eugen Niţură. (Lavinia Preda)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

Repetă intens pentru Festivalului Datinilor şi Obiceiurilor de Iarnă
Şirul proceselor în Sănătate este din ce în ce mai lung
Divergenţe între cadrele medicale din şcoli şi directorii de instituţie
Tunşi la salariu, raşi la tichetele de masă
De ce sunt hoţi cei din Finanţe şi CJ
Program TELE' M Botoşani, luni
Au căzut în propria capcană
Ioan Rotundu
Ajutaţi-l să-şi refacă viaţa!
Scandal aplanat de jandarmi
O oaie era să-i aducă sfârşitul
O nouă rundă de alegeri ar trimite românii să stea cu mâna întinsă
sunt de părere cei din PRM Botoşani
Cătălina Lupaşcu este prea corectă faţă de clica de hoţi din CJ
a afirmat liderul PNL Florin Ţurcanu
„O viaţă…” – testamentul ştiinţific al etnografei Angela Paveliuc – Olariu
Porc picant cu legume
Românul şi vorbitul la bec
Leul lui Isărescu
Cadou pentru ziua de naştere
Horoscop
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog